SPODOBA 2 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 prodajem i misa u odlicnom je stanju. Laserski, marka ne znam tacno koja. 5 dugmica i kolutic. Nikada nikakav problem nisam imao sa njim. Cena po dogovoru. Ako ide u paketu sa Combo-m dobicete ih povoljnije Moj pravi profil je hrmahraljfhka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 lol Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 gori oglas davno nisam video omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 cena ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA 2 Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Cena je prava sitnica. Ja bih odrzao licitaciju, pa nek pocetna cena bude 15 evra (i to samo zbog sentimentalne vrednosti) ali dao bih ti ga ja sigurno i za 10 Evra, mozda cak i za 5 ako si bas zainteresovan A ti Mohikanac sta ti znaci ona slika, molim te objasni mi jer ja ocigledno ne shatam P.S. Da si se malo raspitao saznao bi da je moj navrandeda bio poglavica Ludi Konj , pa mozda smo cak i u srodstvu Moj pravi profil je hrmahraljfhka Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 HAHAAHAHA koji majstor, bajo reci model ili okaci sliku misa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Cena je prava sitnica. Ja bih odrzao licitaciju, pa nek pocetna cena bude 15 evra (i to samo zbog sentimentalne vrednosti) ali dao bih ti ga ja sigurno i za 10 Evra, mozda cak i za 5 ako si bas zainteresovan A ti Mohikanac sta ti znaci ona slika, molim te objasni mi jer ja ocigledno ne shatam P.S. Da si se malo raspitao saznao bi da je moj navrandeda bio poglavica Ludi Konj , pa mozda smo cak i u srodstvu That young sir is a LAZER MOUSE! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA 2 Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 HAHAAHAHA koji majstor, bajo reci model ili okaci sliku misa :D Kutiju sam zagubio, a marka ne pise na samom misu. Domace je proizvodnje MADE in CHINA. Ali veruj mi na rec nikad me nije izneverio i radi perfektno ko da su ga Japanci pravili Ne bih ga ja menjao ali sam na poklon za jubilarni 113 rodjendan dobio drugi. That young sir is a LAZER MOUSE! Pa sta to trazi na mom oglasu. Ili kupujes ili kupujes? Moj pravi profil je hrmahraljfhka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Pa okacio sam sliku proizvoda posto ti nisi. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA 2 Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Pa okacio sam sliku proizvoda posto ti nisi. Posto vidim da volis ratnu opremu. Imam ja jedan Rucni minobacac. Kao nov je. Koriscen samo 3 puta u Zalivskom ratu. Proizvodjac Flying Emirates. Made in Jihad Moj pravi profil je hrmahraljfhka Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 već si smorio :( al dobra ti fora sa kolutićem, sad ću čaj da skuvam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA 2 Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 već si smorio :( al dobra ti fora sa kolutićem, sad ću čaj da skuvam :) jedi govna Moj pravi profil je hrmahraljfhka Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 skoči mi u tanjir!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 5e Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA 2 Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 5e Prodato gospodinu sa naocarima i smesnim sesirom za (da zaokruzimo na) 500 din Nego kako cemo da se dogovorimo oko primo-predaje Moj pravi profil je hrmahraljfhka Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Pa lepo, jedan daje drugi prima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 pif nikad nisam ima do sada misa sa 5 dugmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA 2 Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Pa lepo, jedan daje drugi prima! TEBI JE OVO SMESNO?!!!!!!!!!! OVO TE ZABAVLJA?!!!!!!!!!!!!!! pif nikad nisam ima do sada misa sa 5 dugmica OCES-NECES IZJASNI SE!!!!!!!!!!!!! Moj pravi profil je hrmahraljfhka Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Naravno. Ovo je najsmešniji oglas još od iPhonea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 HA! This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPODOBA 2 Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 HA! aLO LJUDI NIJE VAM OVO MESTO DA KACITE SVOJE FOTOGRAFIJE----------------OVO JE OZBILJAN OGLAS Moj pravi profil je hrmahraljfhka Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 koja spodoba o maj gad! EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 4e kad nema ponuda onda licitacija ide dole zar ne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zli_zeka Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 3e? Ima 5 dugmica JBT i kolutic to jos nikada nisam video a i kaze covek da nije izneverio.SPODOBA ajde ovaj cimaj me da se dogovorimo kako da ti dam kesh i da uzmem famozni mish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts