chegster Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 ne mogu da uplatim account :( cimao se ko konj da qpim dopunu jer su mi odbili american express sada ne mogu ni to jer 2 dana ne radi wow-eu :( Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 meni radi iz prve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 @ attention whore <Nihilum> meni radi iz druge. probaj na google da ukucas wow europe account management pa tu klikci jedino postoji problem u igri, laguje sve, bg server crashuje... -_- serem im se u patch Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 koji patch ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 pa od mainteanca u sredu je sve u picki materini -_- Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 to se desava od kada je wow izasao hahaha Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Idi jebi neshto... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 e nekad se iznenadim kakvih ljudi ima na ovom ruru... btw radi 5 minuta dnevno, to kucanje u googlle nema veze jer samo account management ne radi ako baza ne radi ;) uspeo sam da ubodem momenat kada je radilo... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 there u go... http://www.wow-europe.com/support/webform/...ult.html?lan=en mene ovo smara :))) ne radi 2 dana vec... Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts