dakii Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ovako, sve je radilo normalno i odjednom udjem na ts3 connectujem se na server ali ne vidim ni jednu sobu :/ Vidim ono dole sto pise kad neko udje u neku sobu i to, al sobe ne vidim uopste :O Probao sam reinstall ts-a, ista prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Interesuje me nesto za volume, kad sam sa drugom na ts-u odzvanja mi 10x kad on prica, ponavlja se ono sto prica. Pa kome dobro radi neka mi napise sta mu je stiklirano u zvuku: PlayBack: Volume Control Wave Sw Synth Microphone Cd Player Aux/Phone Lin in i Recording: Stereo mix Microphone Cd Player Aux Phone Line in Wave , hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Interesuje me nesto za volume, kad sam sa drugom na ts-u odzvanja mi 10x kad on prica, ponavlja se ono sto prica. Pa kome dobro radi neka mi napise sta mu je stiklirano u zvuku: PlayBack: Volume Control Wave Sw Synth Microphone Cd Player Aux/Phone Lin in i Recording: Stereo mix Microphone Cd Player Aux Phone Line in Wave , hvala unapred. Samo Microphone treba da ti bude stikliran ... nista vise probaj pa kazi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Uh brate jel si siguran da od svega samo mora mic da bude ?:DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 lupeta, pusti ga. problem je do tog druga, ne do tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Reci Drugu da odstiklira stereo mix.. Meni dok je bilo stiklirano,odzvanjao sam... Tako isto i u igraoni... Pa neka proba Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 imam problem koji se javio juce :D igram na nekom serveru nbtno da li je dm cw pub sta god uglavom kad hocu da predjem sa nekog servera na drugi zabode mi cs o.O i moram da ga ugasim iz procesa -.- sta se desava ? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 (edited) prota & owned. Kad sam na ts-u i na na nekom serveru, cujem nekoliko puta ono sto mi drugari pricaju. u playbacku stiklirano mi je: VolumeControl,Wave,Sw Synth, Microphone,Cd Player i Line in.. (Aux/phone nije) U recordingu: Microphone, Cd player,Line in i Wave.. (Stereo mix i aux/phone nisu) . Jel trebam nesto da pojacam ili da smanjim? Ili ako je do druga sta on treba da radi,nije mu stikliran stereo mix. (Nisu svima isti drajveri za zvuk) Edited June 5, 2011 by Rafa* Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRRRBOOO;MB Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 imam problem koji se javio juce :D igram na nekom serveru nbtno da li je dm cw pub sta god uglavom kad hocu da predjem sa nekog servera na drugi zabode mi cs o.O i moram da ga ugasim iz procesa -.- sta se desava ? xD Kupi nov komp HAHahahAHA ,!, SCUMBAG team Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 hahahah bez budalo imam komp ko tvojih 5 ;) .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRRRBOOO;MB Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 ah ajde momci pomozite ovom eksplozivnom decku , da mu resite problem SCUMBAG team Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 ah ajde momci pomozite ovom eksplozivnom decku , da mu resite problem neka kupi steam cs,ako ima orig neka reinstalira Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 naravno da sam odma probao reinstal ali ne pomaze o5 se desava isti problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 naravno da sam odma probao reinstal ali ne pomaze o5 se desava isti problem kada si uninstall cs jesi li pobrisao sve preostale fajlove iz counter - strike folder-a ? iskreno nemam pojma sta bi moglo biti,mozda do kompa mozda do neta... valjda ce ti neko dati neki savet,konstruktivan xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 (edited) naravno ceo onaj folder valve ljudi moze pomoc sto pre ako neko zna :/ Edited June 6, 2011 by EXPLOS1VEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXperience pablo Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 naravno ceo onaj folder valve ljudi moze pomoc sto pre ako neko zna :/ znam ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kserkses Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 da li neko zna kako da se namesti 500 hz na intelliu 1.1 na win 7 PS: u winu je po defaultu 125 hz! Unapred zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 da li neko zna kako da se namesti 500 hz na intelliu 1.1 na win 7 PS: u winu je po defaultu 125 hz! Unapred zahvalan http://www.satanion.dk/USBHz_Win7.rar ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 6 mbita downlaod 356kbs upload. Moze idealna podesavanja za ovu konekciju. ( cisto da vidim da li sam dobro stavio ) Hvala. CL_updaterate: CL_cmdrate: CL_rate: rate: ex_interp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Pa brate probaj 101 101 25000 0.01 ne bi trebalo da ti laguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 6 mbita downlaod 356kbs upload. Moze idealna podesavanja za ovu konekciju. ( cisto da vidim da li sam dobro stavio ) Hvala. CL_updaterate: CL_cmdrate: CL_rate: rate: ex_interp: cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 rate 25000 ex_interp 0.01 cl_rate je nebitna komanda , i treba je ostaviti default. Uglavnom je svuda maxrate 25000 , a maxupdaterate 100 , tako da danas svi sa dobrim internetom imaju ove rateove , koje vuku maksimum na dobrim serverima :)Ukoliko ti bude lagovalo , ili igrash na loshem serveru , ili imash neshto u pozadini shto ti uzima internet (Virus , torrent ili neshto slichno). Ukoliko bude seckalo samo ponekad , verovatno imash neki wireless pa ti se prekida konekcija zbog losheg signala ili tako neshto :) ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Moze neko da mi pomogne oko ovoga u cemu je problem? Slika Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 obrisi clientregistry.blob mislim da bi to trebalo da reši problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 rate 25000 ex_interp 0.01 cl_rate je nebitna komanda , i treba je ostaviti default. Uglavnom je svuda maxrate 25000 , a maxupdaterate 100 , tako da danas svi sa dobrim internetom imaju ove rateove , koje vuku maksimum na dobrim serverima :) Ukoliko ti bude lagovalo , ili igrash na loshem serveru , ili imash neshto u pozadini shto ti uzima internet (Virus , torrent ili neshto slichno). Ukoliko bude seckalo samo ponekad , verovatno imash neki wireless pa ti se prekida konekcija zbog losheg signala ili tako neshto :) Hvala za odgovor. Koji je default rate za CL_rate posto sam ja tu nesto cackao, izgleda mi kao kada pucam da mi guta metkove sve ide u njega ali nece da umre :) Inace imam Kablosku SBB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Hvala za odgovor. Koji je default rate za CL_rate posto sam ja tu nesto cackao, izgleda mi kao kada pucam da mi guta metkove sve ide u njega ali nece da umre :) Inace imam Kablosku SBB. Kad udjem u CS stoji 0 ali cim sam ushao na KGB Alfu npr izbacilo mi je Current: 9999.00000 ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts