Corey Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 ili u autoexec.cfg ubaciš exec *.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ushikanikorda Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Moze li mi neko reci kako da napravim svoj logo i da ga ubacim u cs (Ili ti spraypaint image) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Skini Decal converter zatim ubaci sliku odredi velichinu, zatim nadjes make decal, odredis folder, i preimenujes u tempdecal.wad (tako nesto ako se dobro secam) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 @ CS-Srbija.com @ Tutorijali Šta vam je sve potrebno da bi ste odradili Vaš spray logo? Potreban vam je program za obradu grafike tipa photoshop (ili neki vama omiljeniji program kao sto je photo paint) i program za prebacivanje slike u taxturu da bi inače Vaš logo funkcionisao. Valve je napravio program specijalno dizajniran za prebacivanje spry logo-a za valveove igrice upitanju je Halflife Logo Creator, skojim ćemo se kasnije pozabaviti. Prvo ćemo početi od ideje za logo ja sam uzeo za primer logo CS-SRBIJA. Logo mora da bude određene veličine dole je priložena tabela koje veličine mora biti Vaš logo: U tabeli se nalaze veličina logoa u pikselima koja odgovara pravilima igrice. Ja sam odabrao 128X80 za naš logo. Napravio sam u photoshop-u nov-u blanko sliku dimenzija 128X80. Sa interneta sam skinuo zvanični logo Counter Strike-a i ubacio u photoshop u moju novu sliku Zatim sam napisao tekst alatom „CS-SRBIJA" Staviću da mi pozadina bude prozirna. Prozirna pozadina mora bita čiste plava boja (u RGB paleti 0 0 255, u HEX (html) obliku #0000FF) . Sada je moj logo zavrsen snimite ga kao sliku jpg i onda ćemo preći na drugi finalni korak. Za njega će nam biti potreban Half Life logo creator njega mozete preuzeti sa naše download sekcije. Instalirajte ga i pokrenite! Čekirajte opciju Counterstrike i Save it to i odaberite gde zelite da sačuvate vaš logo, ja sam odabrao da sačuvam na desktop-u. Moj savet je da učinite isto zbog poslednjeg koraka koji je najvažniji u čitavom procesu Ubacite Vašu sliku Vaš budući logo klikom na opciju „Open“. Total pixels treba da bude zelene boje tada veličina Vašeg logo-a odgovara propisima Counter Strike-a. Sledeći korak jednom kliknuti na opciju Make WAD dada ste na desktopu ili tamo gde ste odabrali da sačuvate Vaš logo napravili taxturu koja nosi ime „pldecal.wad“ promenite mu ime u „tempdecal.wad“ time je Vaš logo gotov ostaje vam sledeće da prekopirate u direktorijum „valve/cstrike“ (VAŽNO: Obavezno napravite rezervnu kopiju vašeg logoa i bez preke potrebe nemojte ici u opciju „options“ u Counter strike-u da nebi counter strike prekopirao preko Vašeg logoa neko po defoultu logo, ako vam se ovo desi kopirajte ponovo vaš logo i ponovo pokrenite counter strike). Ako želite da i ostali igrači na serveru vide vaš logo u konzoli ukucajte cl_allowdownload 1 i cl_allowupload 1 tada će svi moći da vide vaš logo. Ako imate problema ili pitanja pišite na forumu. __________ @ CS-Srbija.com @ Tutorijali First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Sad lepo editujesh post i sve stavish u spoiler -_- Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolarajkovicbp Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Ljudi pomagajte....Kada pokusam da udjem na bilo koji server pokazuje mi ovo: Shta da radimmmm??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 kucam user i pass, izbaci mi login fail, kaze pogresna sifra il user, ali nije do toga, pokusavam i na leskov da se nakacim recimo, i isti problem izbacuje.. se jos nekom desilo slicno? sta raditi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 jeli se to meni cini ili ti igras na 1.5 cs? ili je to sam gui... inace govoriti da server radi na drugoj verziji sto znaci da igras na 1.5 cs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 verovatno znas da postoji sticky topic.... al nbt. pokusaj da re-instal Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolarajkovicbp Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Stvarno ne razumem..moze li objasnjenje...treba li neki patch??? Stvarno neznam posto i nisam nesto iskusan u ovoj igrici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 treba ti 1.6cs, kaceni su linkovi 100 puta. potrudi se. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ovaj stiki topik je govno. ne zna se kome se i shta pricha.. da li se neko od vas uopshte obratio meni, ili ovom drugom dechku? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 kucam user i pass, izbaci mi login fail, kaze pogresna sifra il user, ali nije do toga, pokusavam i na leskov da se nakacim recimo, i isti problem izbacuje.. se jos nekom desilo slicno? sta raditi? jel pricas za steam o cemu pricas, kucas user i pass gde? ako je steam napisi sta ti tacno izbacuje koju gresku Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Cenim slot/admin. Brishi leshka iz posta odma :D Probaj setinfo _un "" :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 (edited) nene bre, bash steam sam pri logovanju, a nemoguce je da nije taj pas, a i niko drugi nije znao.. sem ovog debila leska ;)) Edited June 29, 2008 by domiNus Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 ^ajde idiote ne pominji vise mene,pomislice ljudi da sam ti ja uzeo... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 imam ja druga radi u steamu, pa mi pusti na pm user i pass pa cu da vidim ako moze da ti sredi nesto... ako ne nikom nista :) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 brate ako ce da radi, nije problem, dacu ti ja ovde acc i pw, nije problem, ali da znam da ce sigurno da mi radi????? a ja inace mislim da je ovaj lesko tu nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 pa jel si razmisljao da ti neko nije digo pass i promenio Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 to mi uopste nije padalo na pamet.. ma kako je moguce, preksinoc sam lepo igrao, a niko, ama bash niko ne zna moj pass.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 ja bi prijavio tamo steamu pa vidi sta ce oni da ti kazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 domi bre salio sam se :P kapiram da ti je digo neko sifru al sta znam nisam pametan I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Pa ako netje ni na leshkov juzer onda reinstal steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 promeniše mi pw i secret question.. jedva sam ih nabedio da je moj acc.. a sad na igranje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 (edited) pricalo se o tome, ovako uzeo sam nvidiu 6600GT i imam samo 60fps u CS-u, kako to moze da se poveca, poz Edited July 1, 2008 by pil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts