TeacH Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Imam problem: Dok igram cs hocu normalno da pomerim nisan ali nisan nece da se pomera znam da nije u misu problem,i cim naletim na malo vise protivnika nisan se pomera ko blesav nije u mojoj kontroli Hoce zbog drajvera, ne moze slika da isprati misha (happened to me) Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Hoce zbog drajvera, ne moze slika da isprati misha (happened to me) Jer znas gde mogu da skinem potrebne drajvere? Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Imam problem: Dok igram cs hocu normalno da pomerim nisan ali nisan nece da se pomera znam da nije u misu problem,i cim naletim na malo vise protivnika nisan se pomera ko blesav nije u mojoj kontroli AIM!!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Jer znas gde mogu da skinem potrebne drajvere? Na internetu Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Na internetu Sta da ukucam u google,ili mi daj link Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 format c:/ Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Imam problem, stalno kada kucam rates vraca mi na 3500 sta god da ukucam, onda je odjednom prihvatao kao komandu ali i dalje se ping ponasa kao da mi je rate 3500, sta da radim a da ne instaliram ponovo jer me smara da cekam da mi skine cs opet glupi steam, tj. ako ima drugog nacina sem tog ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 vraća ti u toku igre ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 (edited) Strahinja na guglu ime grafiche i driver i tipa driver for Nvidia GeForce 4. Trebao bi lako da nadjesh. Artik, mozhda ti je do patcha ili do servera na kom igra, jer ima servera na kojima ti automatski menja rejt. Edited July 16, 2008 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Sto laguju serveri ovih dana , ili je to samo meni imama 20 ping a laguje ko ludo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eR[0]r* Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 E ovako moj problem je velik Zamolio bih Krleta da mi se javi na msn sljivi@hotmail.com u vezi onih rateova...Onda ovako igram cs na kgb-u i choke mi 60,70 uvek veliki a net mi je adsl 1539/192 i onda mi to smeta, nervira me...Imam dobar komp i cim vidim nekog fps mi 80 70 i zamolio bih nekoga ako moze da mi se javi da mi pomogne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Ne mogu da igram cs u OpenGl modu,kad pokusam da ga namestim izbaci mi i kazhe da mozhe samo u software modu anyoen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 hmmm instaliras drivere od graficke i moci ce.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Ne mogu da igram cs u OpenGl modu,kad pokusam da ga namestim izbaci mi i kazhe da mozhe samo u software modu anyoen?driveri za graficku prsli ili ih nemas ko sto kaze SleepeR^.... Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Kako da ubacim ZBOT ove :D Imam no steam cs ... Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 zbots iskopiraj ih u cstrike,komanda za ubacivaje botova u konzoli ti je bot_add_ct ili t ili H na tastaturi. Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Hvala , jos nesto , kako da igram na tudjem configu, mislim kako da ga ubacim u kanter ili sta vec :S Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 copy/paste u cstrike folder i kraj price :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 znaci pojavljuje se taj k***c i onda mi laguje do jaja ako neko zna kako da resim... NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 smanji rejtove I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 aj pomoc sada plz, imam novu makinu 8800gt mi je grafulja i da ne duzim ping je 10 ali mi laguje svakih 5 sec onako zastaje probao sam sve zive ratove , imam 384/192 sbb. igram na wide 1650/1050 rez . fps je zakucan na 99 . aj neko plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun. Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Jel se meni sjebao 4fum, ili ste promenili nesto?? Svi postovi su cudni nekako , stavicu sliq ako me ne bude mrzelo... Svi su kao u jednom redu , i moras da kliknes na neki da bi ga video ... Duka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 gornji desni ugao.... options.... pa standard I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 aj pomoc sada plz, imam novu makinu 8800gt mi je grafulja i da ne duzim ping je 10 ali mi laguje svakih 5 sec onako zastaje probao sam sve zive ratove , imam 384/192 sbb. igram na wide 1650/1050 rez . fps je zakucan na 99 . aj neko plz.a sto igras na toj rezoluciji??i meni se to desavalo mrzelo me da se smaram sta je,jednio sto sam uradio jeste da sam ponovo snimio win i nije mi seckalo vise...sacekaj mozda je neko imao slican problem pa da ne moras format. Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 jel si ti prso ? Sta mislis da ako neka igra secka ili nesto da mora format lal . Mislio sam ako imaju neka podesavanja ili slicno da me uputi neko , a ne format c to bih zadnje uradio. Inace na bilo kojoj mi se to desava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts