pilauda Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 igram online preko steama sve radi savršeno, ping 30-50, konekcija 512/64 sezam, ali dešava se jedna čudna iritirajuća stvar, na svakih otprilike pola minuta meni ping ode na 500 sekundu, dve i dovoljno da zalaguje i da poludis, zna li neko u čemu je fora ajd da dodam da redovno skeniram nodom i adawareom i nemam nekih gmizavaca i ostalih gamadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 idi u command prompt i kucaj "ping www.google.de -t" pa vidi kako ide ping. Ako je normalan onda je verovatno do cs-a. ako ne onda provider/virus/sloba milosevic/marsovci. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 e brate pil.... nisi jedini koji ima taj problem. i meni vec otkada sam uzeo steam tako zalaguje i nemogu da se pomeram. nemogu ko covek da odigram 1 cw.... ako uspes da nadjes resenje javi mi se na msn, imas u profil-u, znacilo bi mi mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 brate sad sam izvalio da se desava samo na steamu, na non steamu nelaguje, jedan korak blize resenju :D idi u command prompt i kucaj "ping www.google.de -t" pa vidi kako ide ping. Ako je normalan onda je verovatno do cs-a. ako ne onda provider/virus/sloba milosevic/marsovci. 65 ms konstantno, do steama je 100 posto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 nema na cemu :P Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 i drugi put :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Probaj da iskljucis steam friend dok igras, mozda je do toga :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 al meni i na steam i non-steamu isti problem xD sad instaliram opet steam pa cemo da vidimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 64 uploada nije dovoljno da bi ti radio normalno cs,barem 128 :D Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Jel si probao da obrishesh cookie-je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 reinstal steam, si probao? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Ja sam imao slican problem sa 512/64 (telekom). Na svakih 2-3min ping krene da skace i ako stojim u mestu nekih 5s on se vrati u normalu a ako se krecem / pucam / drzim tab ili ctrl on skace do 500-600 i izbaci cl_flushentitypaket i onda opet moram da stojim 5s i da ne diram nista. Isto je bilo i sa steam-om i na nonSteam-u. Preshao sam na 1024/128 (telekom) i to se vishe ne deshava. Jedini problem koji sada imam je skakanje ping-a dok pricam na TS (eunet TS)... koji god da je kodek u pitanju (5.1 , 9.3 , 12), uvek mi skace ping... Ali ako stojim u mestu i ne diram nista i pricam ping zakucan na 25-28ms ... a cim krenem da pricam i da se krecem u isto vreme ping krene da raste (zelena linija u net graphu krene da baguje i ping skace dok ne prestanem da pricam i dok ne stanem u mestu 5s da spadne ping). A inace igram sa rejtovima 101 101 25k 0.01 ( isto se deshava i kada su 30 20 2.5k 0.1 ), a komp je jaka core2duo konfiguracija... A realna brzina neta mi je 950/112 Ima li neko ideju kako da reshim ovo ? Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 pa ocigledno da je problem u timspiku tj u tvom uploadu ;p mozda je bash ta razlika u uploadu "na papiru" i realnom up-u ( tih 16k ) dovoljna da ne mozhe da podnese cs + ts :) nisam ti bash pomogao e da da nisi mozda menjao codec u svojim settingsima umesto na kanalu na tsu ? verovatno nisi al ko zna ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Nisam ... na kanalu sam menjao ... sa svakim kodekom skace ping. Znaci stavim rejtove neke minimalne i stavim onaj 5.1k kodek i ping i dalje skace :S Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 Probaj da iskljucis steam friend dok igras, mozda je do toga :S kako se to gasi 64 uploada nije dovoljno da bi ti radio normalno cs,barem 128 :D sasvim je dovoljno :) Jel si probao da obrishesh cookie-je? daj uozbilji se :) reinstal steam, si probao? jesam par puta, prvenstveno zbog onog sranja sto moram da prebacujem na BelowNormal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 na 64k up tesko da mozes da igras Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Ma moze on da igra na 512/64 bez problema CS samo shto tje imati 60-90 ping sigurno. . .To skakanje pinga svakog minuta se meni javljalo kad sam pre godinu dana igrao na Pentium 3 losih konfiguracija sa tom konekcijom :) Sad kad se nabavila mashina i net od 1024/128 ping 20-40 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 veoma je moguce da i do masine zavisi, uzecu jos kilo rama pa cu da probam, ja vam kazem da meni cs, q3, ns radi savrseno sem eto te male zamerke za steam, odlicno podeseni rateovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 pa brate ako ti moze quake 3 onda ti moze i CS na maximum . . .Variranje pinga zbog slabog kompa je mnogo ucestalo ali kod tebe to nje 100% . . .neznam shta bi to moglo biti . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Pa dok igras cs pritisnes Shift + Tab (Po default-u), zatim odes na status, zatim na offline. Naravno mozes i dok ne igras cs, odes na steam ikonicu desni klik pa na Friends pa isto samo stavis offline :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 aaaaa tu pricu imas za mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 covek ne budi tvrdoglav, uzmi sledeci paket, mali ti je uplod, kakva crna masina kakav beli ram... ,) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 (edited) necu bre veci paket koji vam je :) igi idi radi nesto pametno :) Edited June 14, 2008 by pil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
team.cA > RaGe Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Nije do mashine,jer se deshava i meni to ponekad...a imam jak komp. Moguce da je to sto Anta kaze...pogasi sve te gluposti dok igras,msn takodje i ne bi trebalo to da ti se desava... Na vecem uploadu od 64k sigurno nema toga ... Quote arcade rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 ja sam sinoc uninstal pa opet instal steam... update-ovao mi se cs preko noci, i evo sad sve lepo radi. samo josh config da podesim.. pokusaj da sve lepo da unstaliras pa opet da instaliras. ako ti neuspe, jednostavno ako ti je bas frka reinstal windows ili format comp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts