Bullseye_So Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 srecno ~~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 pobednik : aca runner-up : korleonedeniro Haha :) [xx(] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Ej jel su izasla imena predquali gradova i datumi negde ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Jel se zna tacan datum wcg-a i ko je sve prijavljen, i jel opet ima po gradovima? Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Trebalo bi da ima po gradovima, a tacan datum se jos uvek ne zna.. Malo sjebano al bice dobro ako ga bude :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 ja koliko sam čuo, biće Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexY. Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Pa super ako bude,mada ja casom odem do Kragujevca i nazad ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Po mojim informacijama, a one su od lika koji je 9 godina u CS-u, predkvali ce biti samo u Krusevcu, Novom Sadu i Beogradu. Ne znam datume i nista oko organizacije,ali su ovo 95% tacne informacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Pa super ako bude,mada ja casom odem do Kragujevca i nazad ! TT Kragujevac :D to je bili ludilo za jedan dan 400 km :D (topli senvici) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 cekaj valprax,jel nije dobra karadjordjeva u plavom biku ? PLAVI BIK KARADJOREVA J.E.B.E.K.E.V.E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 cekaj valprax,jel nije dobra karadjordjeva u plavom biku ? PLAVI BIK KARADJOREVA J.E.B.E.K.E.V.E Ma to je super nego ovi senvici su neka zajebancija (karadjordjeva najaca na svetu :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 senvic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexY. Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Ma to je super nego ovi senvici su neka zajebancija (karadjordjeva najaca na svetu :D) Picka si ako ispalis ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 E ljudi dobio sam pouzdanu informaciju da je wcg vec zavrsen, i organizatorima bilo cudno sto se niko nije pojavio Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Vidimo se u Kelnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valprax Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 E ljudi dobio sam pouzdanu informaciju da je wcg vec zavrsen, i organizatorima bilo cudno sto se niko nije pojavio Trpas ili real? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Check-Mate Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Trpas ili real? Vale obrisi ovo dok neko nije procitao. LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 pa real ide coa u keln da ishiba sve sa seerom:D gl tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 Vidimo se u Kelnu ae prijatno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Izwini ali da li mozes da mi kazes da li ce biti takmicenje u doti?? i ako bi mogao da mi das link za prijawu ekipa odgowori na moj e-mail molim te sele_90@hotmail.com Postavio si identicno pitanje i na WCG forumu. Tamo si dobio odgovor koji organizacija trenutno ima mada ti to nisi shvatio ili jednostavno hoces da budzis postove postavljanjem istog pitanja opet i opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Postavio si identicno pitanje i na WCG forumu. Tamo si dobio odgovor koji organizacija trenutno ima mada ti to nisi shvatio ili jednostavno hoces da budzis postove postavljanjem istog pitanja opet i opet. WTF? skills walker * Group: Members Posts: 1 Joined: 19-June 08 Member No.: 20.069 Koju ja kurac radim ovde? o.O Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Vale obrisi ovo dok neko nije procitao. LOL [:D] [:D] [:D] Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexY. Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Vale obrisi ovo dok neko nije procitao. LOL !! Ziga nabavi mi citulju plx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DecayedTillDeath Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Sentence ftw! Si siguran? Mislim da nece igrati ove godine . Mala progrnoza... Nije jedini sto nece igrati...Ima jos dobrih igraca koji su digli ruke od ove igre...odavno...including myself. Tj. ja i nisam bio neki imbash oko ovoga, al da se spomenem A wcg ... dobija neki klinja od po' metra , jedva da se vidi glava iznad stola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts