VEGE Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Brate ako stvarno imash tu opremu, shto je malo verovatno, teshko si se zajebao... Fireface 800 jbt to je jedna od najboljih zvucnih karti... Shta ce tebi to koj qrac, kad tek pochinjesh? ma ima tu opremu, ja od kako ga znam drka pajvana na zvuk :))).. to i studira, taj dizajn zvuka. ali pesma koju je "napravio" (producirao, ili kako se to vetj kaze ;PP) i koja je okachena mu je bukvalno prva stvar koja se moze nazvati elektronikom, zato mi je i doneo da chujem pesmu a ja sam predlozio da okachi(mo) ovde na forum jer znam da ima dosta forumasha koji se bave elektronikom ili je slushaju u velikoj meri. mada, stvar se otrgla malchice kontroli.. sada mi je bedak shto sam uopshte predlozio da okachimo pesmu. :( da su ljudi iskomentarisali pesmu kao shto si ti to uradio, verujem da ne bi bilo nikakvih problema.. ali.. jebiga, neki ljudi jednostavno to ne zele. mislim da ortak koji je radio ovu pesmu netje vishe posetjivati ovaj topik, pa mozete da prestanete sa hejtom. /emo_crying_scream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 ja sam sasvim fino i kulturno choveku dao savet a onda je krenuo da mi objashnjava kako mi je losh savet kad trazhish savet ili ga poslushaj i cuti ili ga nemoj trazhiti stvar zvuchi kao da je radio rok pesmu a ne elektroniku. sve je to lepo, chist zvuk, sve fino i kulturno ali ovo je elektronika a ne ovo http://www.youtube.com/watch?v=ayzhJKy8H_A preporuchujem choveku, ako mi ne veruje, samo da skine elektro muzike. mogu mu nabrojati i par izvodjacha ako je nov u tome. to je drugachija potpuno estetika od bilo chega drugog Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 pa kao shto rekoh on se ne bavi elektronikom, hteo je da odradi jednu stvar i da chuje shta ljudi misle.. ali eto doshlo je do hejtovanja, a to je poslednje shto sam zeleo da se desi na topiku. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 pa nije doshlo do hejtovanja zbog pesme nego zbog stava garija reklo mu je nekoliko osoba da ne valja a on nece to da prihvati koji je onda i kurac trazhio savet nije trazhio savet, nego je trazhio da svi kazhu "uau kako je ovo super i zhenstveno, zhelim svoj penis da stavim u ovu pesmu i nikad ne izadjem" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 nije trazhio savet, nego je trazhio da svi kazhu "uau kako je ovo super i zhenstveno, zhelim svoj penis da stavim u ovu pesmu i nikad ne izadjem" nije tako lagisha, ali nema veze. lag :* ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 dobro, evo, gari je svetac a mi smo svi djavoli jel si srecan sad i izvini, sledeci put kad neko iz tvog imenika pita za bilo kakav savet ja cu samo reci "sve je super i u redu" nadam se da ce to biti ok Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 KRUKO DAJ MINIMAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts