Jump to content

Homemade elektronika! :-) tuctuc

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate ako stvarno imash tu opremu, shto je malo verovatno, teshko si se zajebao... Fireface 800 jbt to je jedna od najboljih zvucnih karti... Shta ce tebi to koj qrac, kad tek pochinjesh?

ma ima tu opremu, ja od kako ga znam drka pajvana na zvuk :))).. to i studira, taj dizajn zvuka. ali pesma koju je "napravio" (producirao, ili kako se to vetj kaze ;PP) i koja je okachena mu je bukvalno prva stvar koja se moze nazvati elektronikom, zato mi je i doneo da chujem pesmu a ja sam predlozio da okachi(mo) ovde na forum jer znam da ima dosta forumasha koji se bave elektronikom ili je slushaju u velikoj meri. mada, stvar se otrgla malchice kontroli.. sada mi je bedak shto sam uopshte predlozio da okachimo pesmu. :(

da su ljudi iskomentarisali pesmu kao shto si ti to uradio, verujem da ne bi bilo nikakvih problema.. ali.. jebiga, neki ljudi jednostavno to ne zele.

mislim da ortak koji je radio ovu pesmu netje vishe posetjivati ovaj topik, pa mozete da prestanete sa hejtom.

/emo_crying_scream [:D]

ja sam sasvim fino i kulturno choveku dao savet a onda je krenuo da mi objashnjava kako mi je losh savet

kad trazhish savet ili ga poslushaj i cuti ili ga nemoj trazhiti

stvar zvuchi kao da je radio rok pesmu a ne elektroniku. sve je to lepo, chist zvuk, sve fino i kulturno

ali ovo je elektronika

a ne ovo

http://www.youtube.com/watch?v=ayzhJKy8H_A

preporuchujem choveku, ako mi ne veruje, samo da skine elektro muzike. mogu mu nabrojati i par izvodjacha ako je nov u tome. to je drugachija potpuno estetika od bilo chega drugog

neka osoba glupak hehe

pa nije doshlo do hejtovanja zbog pesme nego zbog stava garija

reklo mu je nekoliko osoba da ne valja a on nece to da prihvati

koji je onda i kurac trazhio savet

nije trazhio savet, nego je trazhio da svi kazhu "uau kako je ovo super i zhenstveno, zhelim svoj penis da stavim u ovu pesmu i nikad ne izadjem"

neka osoba glupak hehe