Face [x3m] Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Mislim da je neko oglasio pre nekoliko meseci :) da prodaje intelli pa ako taj neko i dalje prodaje ili ima neko ko hoce da proda nek mi se javi na pm moze i stari onaj zavaljujem niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 imam ja intelli 3.0 silver pm me EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) Brate face jel ti jedes te intelije? :D kupio si nedavno nije proslo 3 meseca a vec ti treba novi? To neka nova "Intelli" dijeta ili sta? :) Edited June 4, 2008 by Neecola- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 ma jok....trazim za ortaka koji slomio svoj a hoce samo intelli...:D niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts