pilauda Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Kako da podesim q3 da mi radi kolko tolko normalno na ADSLu 512/64, sta da kucam? pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 http://www.serbiangamers.com/forum/index.php?topic=80.0 http://www.serbiangamers.com/forum/index.php?topic=86.0 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 stavi samo cl_maxpackets na (45/50) jer sa 60/100 ima da ti kuca na 999 :P to ti najvazije da bi mogao da igras,ostalo su usminkavanja... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Jeste Kole je u pravu maxupackets 40 stavi jer je to podesavanje za connections sa malim uploadom ili ti very lagiy servers rate stavi 10000 i snaps 40!!!!! Ovo ti je najbolje podesavanje za ovu konekciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 stavio sam maxpackets 40 i timenudge -10, stvaro radi dobro, ali mi se ljudi zale na taj timenudge kao nesto im smeta nemam pojma ni ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) stavio sam maxpackets 40 i timenudge -10, stvaro radi dobro, ali mi se ljudi zale na taj timenudge kao nesto im smeta nemam pojma ni ja nek' se zale, na svim turnirima on-line je dozvoljeno izmedju -20 i 20.. osim toga to nema direktan efekat na njih vec na tebe, jedina posledica po njih je da mozes tachnije da gadjash.. :) btw ako imash ping 10 da bi imao fiktivno 0 ping stavish timenudge -10, ako imash ping 20 stavish nudge -20 i imash fiktivno 0 ping.. to je fora sa time,.. nije fer ako imash ping 10 a stavish timenudge -20 jer onda imash fiktivno -10... i tako dalje.. timenudge je jedino na lanu, na turnirima, zabranjen a pozitivan time nudge, npr. timenudge 20, se stavlja za GTV prenose da bi igra baferovala prenos kako ti ne bi seckalo ( zamisli youtube kad stisnesh play pa pauzu pa chekash da izbaferuje da ti ne bi seckalo kad gledash ), jer su gtv serveri prvo preoptereceni a drugo prenosi na GTVu obichno kasne u odnosu na mech par sekundi do chitav minut.. Edited May 26, 2008 by Niko Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ;) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 A sta ako je ping oko 35 40 koji nudge ja da stavim inace meni je 0!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 nek' se zale, na svim turnirima on-line je dozvoljeno izmedju -20 i 20.. osim toga to nema direktan efekat na njih vec na tebe, jedina posledica po njih je da mozes tachnije da gadjash.. :) btw ako imash ping 10 da bi imao fiktivno 0 ping stavish timenudge -10, ako imash ping 20 stavish nudge -20 i imash fiktivno 0 ping.. to je fora sa time,.. nije fer ako imash ping 10 a stavish timenudge -20 jer onda imash fiktivno -10... i tako dalje.. timenudge je jedino na lanu, na turnirima, zabranjen a pozitivan time nudge, npr. timenudge 20, se stavlja za GTV prenose da bi igra baferovala prenos kako ti ne bi seckalo ( zamisli youtube kad stisnesh play pa pauzu pa chekash da izbaferuje da ti ne bi seckalo kad gledash ), jer su gtv serveri prvo preoptereceni a drugo prenosi na GTVu obichno kasne u odnosu na mech par sekundi do chitav minut.. e,vis uvek nesto naucim od tebe, bog te blagoslovio dete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 koje crno dete, matora drtina ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts