Kole' Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 malo me nervira ovaj moj komp,i mislim da cu uskoro da ga menjam jer mi non stop pravi neke probleme... Motherboard Name Abit NF7-S v2.0 CPU barton 2500+ mem ncp 1x1gb vga 7600 gs hdd s-ata e sad posto se win strasno zaglupio i primetno usporio,a proslo je podosta vremena,htedoh da nabacim novi SP3. Krenem boot/pa insta drivere za sata posto imam sata hdd i kad krene da dize win prepozna obe particije i ugasi se i pocne da vristi,kao da mu fali neki hardwer Mem sam testirao nije do nje...vga,nadam se da nije skoro je nova,mada mislim da ploca drka jebo je ja. Ne moze ni preko dvd-rw koji je povezan preko s-ata kabla da bootoje xp,nego moram i dalje da koristim prastari cd-rw ATA. -Imal' neko ideju o cemu se radi?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 probaj s ovim? http://blogs.computerworld.com/fixing_the_...p3_reboot_blues a to sto ti se usporio je zbog neodrzavanja (virusi, registar, temp fajlovi, startups...) a sto instaliras drajvere za satu? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 probaj s ovim? http://blogs.computerworld.com/fixing_the_...p3_reboot_blues a to sto ti se usporio je zbog neodrzavanja (virusi, registar, temp fajlovi, startups...) a sto instaliras drajvere za satu? Ja bih trenutni win da srusim jer je neka budzotina s' neta sto sam skinuo s vista temom i zamenim sa clean SP3,al mi neda, jer pri izcitavanju particija ugasi se i vristi komp :( insta drivera za sata da bih video hdd da insta win.zar ne?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 istekaj sabirnicu (siroki pljosnati kabel) iz harda i pokusaj ponovo, ako ti ne vristi komp znaci da je dobro, pa ga ustekaj ponovo mozda prestane error, ako ne prestane, dunno spoji ga na drugi racunar pa formatiraj. sata driveri ti ne trebaju, jedino ako imas ultra staru maticnu. uostalom mislim da je ovo tema za hardver :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 to sam bas sinoc uradio i poceo da se "Dere" :( jbg nadao sam se da je softwer u pitanju pa sam ga tu i met'o :P jebem mu lebac do sada mi nije izbacio ni jedan error u winu pa da kazem aj nes' ne valja nego samo kad krenem da ga oborim neda :P zilav "Dete mui jebem" nis' hvala ti u svakom slucaju ploca nf2 je jbg :( mada ovi novi sp3 imaju koliko vidim i sata drivere u sebi i cd-key,al opet ne i kod mene :) mora sve rucno,da ga jebes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts