Highl1 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 jebiga, prioriteti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Pa dobro ;) dok je aktivan bio, valjda si ti bio zaduzen ^^. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Pa dobro ;) dok je aktivan bio, valjda si ti bio zaduzen ^^. ne, hajli je uvek bio pasivan mladic ;)))))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ali je trazio aktivne preko SMS-a Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Evo ga grinder, zna iz iskustva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 ne, hajli je uvek bio pasivan mladic ;)))))) u Švedskoj si pričao drugu priču Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 Postoji mogucnost da se napravi ona esl solo liga i za region Balkana ili tipa jugoistocne evrope u kojoj bi bili mi rumuni madjari slovaci ukliko oni nemaju hrvati za grke neznam ali mislm da oni imaju tu ligu kao i bugari raspali.Madjari mogu da nadju sponozore jer esl-u ne pada na pamet da se to radi bez njih ali to tek preko leta treba da se vidi hoce li biti od toga nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 da, postoji 20% šanse da će da bude lige i 100% da neće, skapirajte ljudi da dok neko kod nas ne otkupi licencu, možemo da se jebemo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 to za licencu stoji ali zemlje beneluksa su se organizovale i napravile ligu, ko ce da kupi licencu samo za Srbiju, znamo koliko tu ima igraca koji bi igrali tu ligu ovako ima vise sansi mada videce se kolike su one. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 sve zemlje beneluxa imaju svoju licencu, pojedinacno, cim sve ucestvuju u ENC-u, bez licence nista, opet ponavljam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 ta licenca neka zajebana stvar :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 a licenca je osecam 15E nego nikoga ne zanima da se drka oko toga Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 licenca je par k eura Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts