fatboy Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Poziv za sve zrenjanince i one koji se zateknu u tom gradu da svrate i cuju sta imamo da kazhemo !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 dokurca, a ja u petak popodne palim za bg, i vracam se u subotu :\ (realno, sanse su velike da ne bi uzivao u muzici, ali ipak bi bilo kul videti kolegu forumasa kako vrti ploce ) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 pa mi i vrtimo u subotu UVECHE... od 23h :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 sad si ga sjebao,sad ce morati da izbaronishe nesto drugo :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 fuck, sjeban sam :) ae videcu da se dokotrljam do PKZZ-a :) cak cu probati da dovucem jos neke svinje iz starog GameX-a Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 lol tako sam ja ch1zru cimao da se vidimo kad sam ono bio duže u zrenjaninu, i iskulirao me ko prasca :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 mars lazovu jedan, nije bilo konkretnog dogovora, sve je bilo na "cucemo se". sad sto se zadesilo da je meni fon isecen bas u to vreme, pa se nismo culi ni preko foruma ni irca, to je samo cudan splet okolnosti. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 da da,Niggeru,ocekuj tornado,bas u delu Zrenjanina gde on zivi :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 zrenjanin, sinoc: oprali smo Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 i ja se to vece oprah od alkohola btw spomeni me, odbrani mi cast pred forumskim zverovima :P Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 (edited) a da, coek se pojavio i demantovao sve vas hejtere! Edited May 19, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 HAH, in yer face hejtorz Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts