VUL_A Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Pa pazi,u sushtini oni te kartice daju samo firmama,ali mozda mozes da nadjes nekoga ko ima firmu,pa da ti je pozajmi na jedan dan,kupis gotovinom a ne preko kartice,i vratis mu je.Mislim da je to jedini nacin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MxneeD Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 kk e pa ako ne preostaje nishta drugo onda cu morati da vidim da uzmem od nekog tu karticu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ajde sad od nekog ko je imao iskustva, na brzinu... konkretna razlika izmedju krpene i plasticne podloge... trenutno se dvoumim izmedju steelpad qck heavy i steelpad s&s...odmah sam odbacio s&s jer je plasticna,a oduvek sam voleo krpene, a onda se setio da ja u stvari nikada nisam ni video normalnu, kvalitetnu plasticnu podlogu... pa ako moze malo poredjenje.. thanks Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 s&s je do jaja podloga, ja sam je koristio dosta dugo, i super je, samo je brza i treba se navici, ako si ceo zivot koristio krpene i sad se prebacis, osetices razliku, a ako se budes vracao na krpenu sa nje :)) bitje malih poteskoca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 evo narucio sam preko eurolinka sad , steelpad qck heavy, mozda sam mogao i qck + ali koristim jako mali sens pa da budem bezbedan kad mlatim rukom preko celog stola :D nisam mogao s&s jer imam osecaj da bih se pokajao , bezao bi mi mis stalno.. Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 evo narucio sam preko eurolinka sad , steelpad qck heavy, mozda sam mogao i qck + ali koristim jako mali sens pa da budem bezbedan kad mlatim rukom preko celog stola :D nisam mogao s&s jer imam osecaj da bih se pokajao , bezao bi mi mis stalno.. Pa qck heavy i qck+ su iste velicine, jedina razlika je u debljini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 a da.... qck je 2 mm a heavy je 6 ...45cmx40cm Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leopold Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 hvala nego el ovde mogu ljudi smrtnici da kupuju ili samo firme ? Jer vidim neke kartice za kupovinu itd Ew0 ja imam karticu za metro a iz KG-a sam , pa ako nisi nabawio g1 mogu da ti pomognem... Quote Ako se lozite da budete kul, onda sam sigurno vas idol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts