MarkoL Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 moje mishljenje je da ako to bude neki pro gaming sa sponzorima i slicno da se prikljcujem akciji u bilo kom smisli makar to bio i da vodim pvp u guildu da se naprave pro timovi ili da igram kao member pve ali sa hc pravilima slazem se sa tobom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Nikad nisam trazio da vodim guild, niti zelim da vodim, niti sam ja covek koji bi mogao da vodi guild :) Meni je mislim ipak mesto za finansije ili premijera xD Salu na stranu, to sto bar ti kako pises ja razumem kao vid diktatutre, zasta ja nisam :) Nisam mislio na diktaturu, ali je gadno kad samo jedan mora da odlucuje. Na kraju se sve okrene na to. Svaka cast onome ko moze to da izdrzi ;]. A gde su oficiri ?Vecinu boli ih dupe nista ne rade. Do sada sam takva iskustva imao. Najbolje je biti member i stalno se buniti! Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 imao sam bash suprotno iskustvo, to varira ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Znachi treba nam neko tipa chak noris da vodi gild e?;( Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Jbg-a ja probao :/ ne znam sta da kazem dalje, sem sto mi je mnogo zao za ovakvom slikom :( Nedostaju mi dani u Titty Twisteru i kad su brainy i longfoot vodili guild. Bar je bilo druzenja nekog :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ako ova ideja dodje do realizacije, voljan sam da sponzorishem jedan segment komjunitija (sajt, jer je cheap ;) ), takodje, imam josh jednog druga sa mnom koji bi ushao u projekat, neki ga znaju sa Frostmane-a, dwarf rogue, Goranbat, al' svi ga zovu Guza :) tako da sam ja in shto se tiche igranja i organizacije, silencer, ja dolazim u smederevo na taj sastanak i pljesku, ako bude od toga neshto bilo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 fino napreduje ovo zaista jos samo silencer neke firme da pita da placaju tipa transfer ljudima i da ih reklamiramo za to i krecemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 kili, ako dodjemo do tog stadijuma organizacije, mislim na sponzorisanje itd. onda bi u gildu morali biti stvarno hc igrachi, koji bi mogli da naprave dobar pve progres, jer firme ne zele da daju novac nekim klincima koji hoce da se igraju ;) znachi, ako zelimo hc gild, potrebni su igrachi za njega, i potreban je neko ko je voljan da radi selektiranje chlanova za taj eventualni komjuniti (Stevo je najbolji za tu poziciju, i naravno josh neki dokazani igrachi, mislim da cete se sloziti sa mnom po tom pitanju) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 sastanak je u smederevu?:o Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Izvini Koma a ko si ti pa znas :) Mog najdrazeg roga na fmane ? :) jos samo silencer neke firme da pita da placaju tipa transfer ljudima i da ih reklamiramo za to i krecemo Vrlo diskutabilno /point compland :) Hahahahahahahahahah fino napreduje ovo zaista ja i dalje ne vidim iskreno napredak :| Edited April 21, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 silencer sve je to ok ozbiljno sto si napisao ali tesko ko moze da dodje u smederevo nema potrebe da otpadne zbog toga cela akcija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) ja cenim da mogu tamo imam praznu gajbu XD elem Ko chasti?:p Edited April 21, 2008 by Gh0sty Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Shta fali smederevu? :-) Imamo silencerovu igraonicu, mi smo gejmeri, drugo nam ne treba. ;-) Edited April 21, 2008 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 nista ne fali samo sto je 90% ljudi iz bga i njih 85% nece hteti da dolazi samo realno konstatujem situaciju nista drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Stevo, goran mi je mnogo dobar drug, izlazimo zajedno, igramo se, volimo se ;) kili, pa shta ti je sunce ti teshko da dodjesh u smederevo? kolko ti treba iz bga do smedereva, 40min? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Ej, a shto uopshte ova tema zhivi, kad svi znamo da nema 'leba od toga. :-) Mislim, surovo, ali, hebiga, istina. :-) Edit: Treba 60-75 minuta. :-) Edited April 21, 2008 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ja kola nemam. prevoz ne koristim vec mnogo godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Ma putujem svakog dana kad idem na fax. :-P Smuchilo mi se vishe. :-P Ding, 40562 honora. :-D Edit: Prevoz ne koristish vec mnogo godina....Mislish, od kad si pocheo da igrash wow ?? :-D Edited April 21, 2008 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Optimizam je oruzhje koje vi ochigledno ne koristite :'( Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ghosty, koristimo mi optimizam, al realnost ga pwnova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Samo da pozdravim akciju. Ako se neko od stare HaUmarush ekipe uključi u priču, ja sam za. BTW, guild name obavezno Syndrome II Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 pa da wajpujemo u zul'amanu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Imamo silencerovu igraonicu, mi smo gejmeri, drugo nam ne treba. ;-) Zatvaram igraonicu verovatno od 1. Maja ;) Smorila me je vise :) Smederevo Ljudi manite Smederevo, nije to mesto za okupljanje, ja jedino sto mogu da vam poundim maloletnice ovde neke nista vise ;) Beograd je centar i mislim da bi tu i trebali da se nadjemo. Ali WotLK nije jos pred nama, sad ne vredi da pravimo guild i da idemo da bijemo end game Sunwell Plateau jer je kasno. Ima vremena dok WotLK izadje, do tad cemo vec voditi razgovore. Koma vidi sa ekipom iz Arilja u kom su fazonu :P pa javite. Sad sam ove nedelje i one tamo u teskim govnima sa poslom. Iskreno bi pre dao da me neko jebe u dupe 1 sat nego da me jebu ovi s'posla 2 nedelje :) mada dobro nesto novo cu da naucim :P Elem jebes moj posao da se vrnem na temu. Potrudicu se ako vidim zainteresovanje i ako stupim u neki kontakt trenutni sa zainteresovanim igracima javno preko IRC-a za pocetak gde bi prvenstveno razgovoarao o nekim pravilima i kako bi to bilo najbolje da se odradi. Nece biti sastanka u BG ili nekom drugom gradu, dok ne napravim formu za prijavu za guild. Gde ce biti bogami dosta stvaki da se popuni. Naravno sve bi ja to posle pustio na moj stampac laserski i onda kad bi video da je veliko interesovanje, i kad kazem e ljudi njih 100 ima dobru aplikaciju ajde da se nadjemo i da se dogovorimo. Donesem CV forme sednemo pogledamo i vidimo da li je moguce nesto da se uradi. Imamo dovoljno vremena, ja bi pokrenuo temu na WoW Europe forumu na nasim najvecim pc portalima. Ne znam u kom je fazonu Neo, Scion, ne poznajem mnogo ljude ovde dobro na forumu i ne mogu ja da odlucujem ko je zasta dobar. Ja ne mogu da oformim tim Oficira i ko bi bio GM. Znaci nadjite tim koji ce da oformi guild i pokrene ovo pitanje ja sam uvek za svaki vid saradnje, i da pomognem kolko mogu. Znam da mnogi ne veruju u srpski guild. Niko ne zna kako je meni bilo kad se Enigma guild raspao, ili jos gore meni kako je bilo licno... To najbolje znaju galerius, crya, tabana, maldarion, goranbat ekipa sa frostmana, a najbolje zna iceshade kome je najvise bilo krivo i kad je napisao "meni je najvise zao stivija sto se iscimao za veliki trud oko guilda" (kupio sam domain enigma-guild.org, digo sam sajt koji se azurirao stalno sa vestima, DKP stranicu koju sam odrzavao). Tad sam rekao necu vise nista sa Srbima da radim da se cimam oko nekog guilda. Onda mi je bilo lepo kad sam usao u TT, stvarno jednom recju extra ljudi, ali jebiga zivot nas je odneo svojim putom, neko je dobio dete, neko je zbog skole batalio. Sve su ovo moje jedna lepa secanja na extra vreme Pre TBC igranja i raiduovanja do aq40 :) Najbolje def zezanje. Sta hocu da kazem je da ja ne mogu da vodim guild :) mislim da meni mesto da se pitam nesto nije, da budem officir mislim da ne bi mogao da to vodim dobro. Ja jedino mogu da prenesem svoje iskustvo iz prethodnih guild-ova da dam dobre predloge, da unapred imam resenej ako dodje do nekog problema. Treba da svi podelimo iskustva srpskih guild-ova, da bi mogli uopste nesto da napravimo kako valja, jednostavno da ne bi doslo do propusta. Ali verujte mi RL drugovi i kolicina ljudi koji se znaju, tipa 5 coeka iz Arilja, 6 iz Beograda, 4 iz Novog Sada, 1 smederevac :) To su 3 klana i jedan suzdrzan, ako se oni znaju licno :) I ja cu tu sve automatski da znam ko koga pljuje i sta je problem. Razmislite lepo o ovome sto sam napisao sad i u prethodnim postovima i ostalim pametnim odgovorima, ne mogu sad da ih citiram. Jedno je sigurno Ovo je moguce ako ima volje i ako se ima zelja za tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 pa da wajpujemo u zul'amanu :D Nisam ni mislio da ti igrash, guildbraker-u Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ima boga kad neko ovako postuje! Aj toutali agri ali ko je taj koji ce da nadje taj tim gl cl i ekipu? Tacno da woltk josh nie izasho al' treba da budemo spremni za njega (nisam hteo da kazhem da krenemo odma sada odma. ) Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts