Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Killy , to da svi pochnu na tom serveru nisam mislio zbog guilda, to je chisto da se nadju tamo. Mozda neko od njih stvarno zna da igra ili nauchi npr pa se ispostavi da vredi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Pa da svi od lvl 1 i pichimo Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Killy pazi to za PVE server,tripujem da mnogo ljudi ne bi pristalo da igra ja prvi igram hordu i samo hordu ja bi realno odlepio da mi mashe neki gnom a ja kao horda ga kuiram pa to je za samoubistvo smorio bi se bez gankovanja ili tako nechega shto ti ubija vreme kad grindash i smorish se. U principu ja bi voleo da je ideja kao ova moguca mada meni sve ovo zvuchi malo utopijski,ne pije mi vodu pricha da moze 100% nasha guilda ili sa prostora X yu da funkcionishe tek tako bez konstantnih svadja i bez primanja koje kakvih prijatelja rodjaka komshija i ko zna chega koji ce da spamuju i da smaraju i realno nekada postanu i oni razlog svadje ako ne dodje zbog itema ili ko zna chega[razlozi chija je kara veca[tj gluposti]]! Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 pravim novi topic sada , sec sho se tiche primanja rodjaka , to tje odredivati administracija ko ulazi , a ko ne, znachi neko ko nema veze sa igricom. CL tje naravno da ga analizira i prenese sve administraciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 @gdark pa niko te ne tera da rolas na pve serveru nista ase ovde ne odlucuje samo gledamo kako moze biti jednog dana i sta je dobro a sta niije i sta ako se odluci mozda da se igra alijansa to znaci da u svakom slucaju neces doci jel tako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ima mnogo ljudi koji se prave pametni ovde.. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Why new topic? Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 chill sa strastima molim vas, znachi ovo moze da uspe ubedjen sam. Oke bilo je mnogo pokushaja do sada, ali nijedan nije realno bio ozbiljan. ja sam za scenu da bude guild pod pokroviteljstvom RUR-a, nov sam ovde pa ne znam s kim treba da pricham ,ali primer bi bio SK-gaming kao gaming comunity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Smorili ste skroz. Evo moj predlog je sledeci posto me mrzi da citam vise ovu temu. Ako ste za pravljenje tog guilda za WotLK, mozete slobodno da me okrente na +381 63 664 187, ili da mi posaljete PP na forumu. Ja bi da se nadjemo ili u kafani Grgec ili Stara Hercegovina, uh tamo lepo moze da se vodi razgovor u ambijentu koji ozivljava secanje na Staru Hercegovinu i specijalitete koji su vekovima olicenje zdravog i produhovljenog zivota. Naravno to je i ujedno najposecenija pivnica tako da je mesto extra za vodjenje razgovra. Evo vec zamisljam dve punjene pljeskavice sa luka i paradajz moze i krastavac mada luk je bitniji i obavezna rakija kajsija. Bez rakije nista. Znaci ako ste u ovom fazonu tu sam i dostupan sam za takvu pricu. Donesite pravila skojim bi se svi slozili, ali bi ja licno zahtevao :) da svako posalje svoj neki CV, sa svojim iskustvima i tako dalje. Takodje drug drug, 10 najboljih drugara da budu u guildu to nebi voleo, jer je to kao jedno pleme u guildu koje ako se pobuni moze da sjebe sve. Znaci jebes emo guild i emo drugare koje prave sranja. Nadam se nekim pozitivnim reakcijama a ne nekim shit crap odgovorima, tipa to je nemoguce, Srbi nisu slozni, a ovo se svodi na to i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Pa to ti pricham Killy neko je naviko na neke stvari realno neko ally neko Hordu neko PVP realm,znash li ti koji je to odabir plus likovi koji ne smraju koji ne spamuju koji ne plachu za iteme i plus da sve to radi kako treba,poenta je da je teshko i ovako sa svim nacijama da napravish normalan guild a kamoli da se ogranichish na govorno podruchije gde svako svakome spominje kevu kad mu je losh dan! Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ima mnogo ljudi koji se prave pametni ovde.. KAKO SI UBO POENTU JBT Neko ko za ne znam kolko igranja nije presao khara/gruul dodje i kazhe AJDE IGRAMO HARDKOR ... Setim se mozda lex-ove najbolje prozivke: lex: Jeli guzo kako ti prcas svoju ribu? guza: Prcam je 2 sata lex: Jadan nikad nije prcao pa ne zna kolko to traje To je ono sta sam pricao, dodje masa koja nikad nije imala neki zavidan uchinak u wowu i misli da je to sto radi generalno pug instance neki uspeh i prijavljuje se za hardkor gildu, a video iste niti ima pojma kako ista izgleda nije ni u snu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 jebi se silenceru gladan sam upravo izbalavih......... garhhh svi spam silenceru pp :p Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 (edited) |KAKO SI UBO POENTU JBT Neko ko za ne znam kolko igranja nije presao khara/gruul dodje i kazhe AJDE IGRAMO HARDKOR ... Setim se mozda lex-ove najbolje prozivke: lex: Jeli guzo kako ti prcas svoju ribu? guza: Prcam je 2 sata lex: Jadan nikad nije prcao pa ne zna kolko to traje To je ono sta sam pricao, dodje masa koja nikad nije imala neki zavidan uchinak u wowu i misli da je to sto radi generalno pug instance neki uspeh i prijavljuje se za hardkor gildu, a video iste niti ima pojma kako ista izgleda nije ni u snu.| zato sam i 3 puta napisao da su pozeljni ljudi koji imaju raid xp. Edited April 21, 2008 by Melw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 brate da je ovo moguce svi oni likovi iz vuka i kgb ima ih gomila dole sto raiduju sw bi do sad napravili guild koji bi sabijao.pa i dosta njih su bili u istom guildu pa su se svadjali ko besni :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja zamishaljam kako igram sa Jabretom poshto ga znam lichno i ja bi kupio pushku i ubio njega pa sebe koliko WHINEUJE ovo je moralo kapsovano zato shto verujte mi da lik ubija volju za zivotom kad krene da plache oko nekih stvari QQQQQQ FUCKING Q! Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 |KAKO SI UBO POENTU JBT Neko ko za ne znam kolko igranja nije presao khara/gruul dodje i kazhe AJDE IGRAMO HARDKOR ... Setim se mozda lex-ove najbolje prozivke: lex: Jeli guzo kako ti prcas svoju ribu? guza: Prcam je 2 sata lex: Jadan nikad nije prcao pa ne zna kolko to traje To je ono sta sam pricao, dodje masa koja nikad nije imala neki zavidan uchinak u wowu i misli da je to sto radi generalno pug instance neki uspeh i prijavljuje se za hardkor gildu, a video iste niti ima pojma kako ista izgleda nije ni u snu.| zato sam i 3 puta napisao da su pozeljni ljudi koji imaju raid xp. Prvo nauci da quotujes ako hoces da te neko ozbiljno shvati. Drugo, ako ces da racunas samo na dosadasnje hardcore pve-ere koji su klirovali instance medju prvima, neces skupiti dovoljno ljudi i onda imas izbor ili da primis doticnu gospodu ili da radis 10man/heroike. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Melw pazi foru ja cu da igram ako mi platish ^^ moze PM da se dogovrimo kolika bi mi bila plata. I da rofl @ mohican reply! Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Ja mozda zvucim ovde ko budala i pola ljudi a moguce i 90% se smeje dok cita moj post, ali ja sam stvarno ozbiljan. Mene su svi zivi kezili da necu da udjem u fansite program, dok je mene boleo kurac ko sta prica, ja sam rekao ucicu postavio cilj, slozio se sa celom politikom Blizzard-a i doso sam tamo gde sam hteo da budem. Time mislim da i da postavimo nas 10 ovde pametnih i HC igraca jedan cilj sto se guilda tiche, mi mozemo savrseno dobro da uspemo, jer ja sam ubedjen da ima dosta srpskih igraca koji odlicno igraju i koji ne posecuju ovaj forum. Pa sta kad znam klinca koji je poreklom Srbin igra na francuskom serveru zivi u parizu, za moj sajt i rur nema pojma a full je tier6 a '90 god je i nije ebayer nego je igrao wow normalno kao i ja, samo sto je frik jebiga pa samo sedi za kompom. Vecina ljudi ovde gubi volju za necim samo zato sto su krivci bili debili / deca oko rusenja srpskih guilda. E ajde sad nek me neko ubedi da mi nismo u stanju da nadjemo 25 normalna srbina ovde na forumu / sajtu plus da damo oglas na wow-europe.com forumu, za igrace koje i ne znamo. Jel zna neko zeko igraca sa Xaviusa koji zivi u danskoj i koji je Srbin ? Koji je u HC guildu koji bi imao zalju da udje u Srpski guild koji nije epix whore i koji radi sa krap opremom BT / MH ? Jel je neko svestan ovde cinjenica da se ovde samo prepucavaju ljudi koji se znaju i koji su iskusili ovo iskustvo na Frostmane / Sylvanas i jos nekim serverima ? Ja sam licno od Srba pobegao sa Fmane, ali nisu ni oni samo krivi tu su i Svedjani mamu im jebem :) najgori medju svima, ako je neko prictao ono sto sam past na engleskom shvatice da nisu srbi problem nego da toga ima svuda. Sto se nihilum nije raspao do sada, zato sto nisu Srbi ? Edited April 21, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Dajte ljudi da ostavimo organizaciju ljudima koji ovde imaju ugled pro igraca. Neka oni posalju PM, ili bilo kakvu vrstu informacije ljudima za koje misle da bi mogli da igraju hc pve i onda da se vidi koliko ljudi bi skupili i da li nesto od ovoga moze da bude. Zato ja predlazem neku vrstu regrutacije od strane prvih 5 ljudi na forumu tipa killy,storm,silencer,kole itd pa da se vidi ima li sanse za srpski guild :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Pazi Mohican, znachi okej , hejtuj sho se mene tiche, tvoja stvar. Niko te ne tera da uopshte pishesh na ovu temu, ochigledno si se izjasnio da nisi za ovu varijantu i shvatjeno je tvoje mishljenje. Mozesh da spamujesh koliko god hotejsh l2p , moze i epeen da ti cepa nebo sho se mene tiche, ali nemoj odmah da sabotirash ideju. Ne mora da znachi da si u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 treba malko vishe od 25 ljudi :p Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwn Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Pazi ja bi mogao da nadjem 25 do jaja ljudi koji bi ochistili new content dok si reko keks,ali realno mislim da se niko ne bi upustio u takvu prichu[ne samo 25 nego 50 ljudi ako treba koji su pro i HC]ja nisam igrao na tkao reci punom serveru srba ali koliko sam ima iskustava sa nashim ljudima bolje da se pravish SWE nego da kazesh da si Srbin :S SPAM INC! Quote Crit,crit woh let da rouge out:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 KAKO SI UBO POENTU JBT Neko ko za ne znam kolko igranja nije presao khara/gruul dodje i kazhe AJDE IGRAMO HARDKOR ... Setim se mozda lex-ove najbolje prozivke: lex: Jeli guzo kako ti prcas svoju ribu? guza: Prcam je 2 sata lex: Jadan nikad nije prcao pa ne zna kolko to traje To je ono sta sam pricao, dodje masa koja nikad nije imala neki zavidan uchinak u wowu i misli da je to sto radi generalno pug instance neki uspeh i prijavljuje se za hardkor gildu, a video iste niti ima pojma kako ista izgleda nije ni u snu. Ja mozda zvucim ovde ko budala i pola ljudi a moguce i 90% se smeje dok cita moj post, ali ja sam stvarno ozbiljan. Mene su svi zivi kezili da necu da udjem u fansite program, dok je mene boleo kurac ko sta prica, ja sam rekao ucicu postavio cilj, slozio se sa celom politikom Blizzard-a i doso sam tamo gde sam hteo da budem. Time mislim da i da postavimo nas 10 ovde pametnih i HC igraca jedan cilj sto se guilda tiche, mi mozemo savrseno dobro da uspemo, jer ja sam ubedjen da ima dosta srpskih igraca koji odlicno igraju i koji ne posecuju ovaj forum. Pa sta kad znam klinca koji je poreklom Srbin igra na francuskom serveru zivi u parizu, za moj sajt i rur nema pojma a full je tier6 a '90 god je i nije ebayer nego je igrao wow normalno kao i ja, samo sto je frik jebiga pa samo sedi za kompom. Vecina ljudi ovde gubi volju za necim samo zato sto su krivci bili debili / deca oko rusenja srpskih guilda. E ajde sad nek me neko ubedi da mi nismo u stanju da nadjemo 25 normalna srbina ovde na forumu / sajtu plus da damo oglas na wow-europe.com forumu, za igrace koje i ne znamo. Jel zna neko zeko igraca sa Xaviusa koji zivi u danskoj i koji je Srbin ? Koji je u HC guildu koji bi imao zalju da udje u Srpski guild koji nije epix whore i koji radi sa krap opremom BT / MH ? Jel je neko svestan ovde cinjenica da se ovde samo prepucavaju ljudi koji se znaju i koji su iskusili ovo iskustvo na Frostmane / Sylvanas i jos nekim serverima ? Silencer , dao sam kao primer guild "Suza u Oku", mislim da su hrvati u pitanju. Eto oni su primer da guild sa ovih prostora moze da ima koliko toliko dobar progress (MH Full, BT Teron). ,a koliko su pro bash i ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja neću. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja zamishaljam kako igram sa Jabretom poshto ga znam lichno i ja bi kupio pushku i ubio njega pa sebe koliko WHINEUJE ovo je moralo kapsovano zato shto verujte mi da lik ubija volju za zivotom kad krene da plache oko nekih stvari QQQQQQ FUCKING Q! [roflmao][roflmao][roflmao] Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts