Jump to content

privatni casovi

Recommended Posts

• 2 weeks later...

jos uvek se ne desava nista...

igrom slucaja, ta neka riba kojoj treba da drzim casove je iz kikinde, i trebala je da dodje ovde da pokupi neke papire sa faxa, pa da se vidi sa mnom za te casove, samo sto jos nije dolazila do grada *smrc*

a ja se taman bio naostrio da cu nabaciti malo kesha pred praznike :P

pasce update nakon prvog casa [^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

elem, pojavila se opcija da drzim nekim nubovima casove AutoCADa :]

pa me sad interesuje koja je cena za to, u pitanju je naravno fakultetsko gradivo.

trenutno imam jednu ribu sa gradjevinskog, a postoji sansa da uleti jos par sa ovog mog pupina.

interesuje me koliko bi ja njih mogao da oderem za dvocas ?

[:D]

Ako si obrijan i osisan, onda 20eu. Ako si i dalje ne obrijan i rashchupan onda...0eu (aluzija, na ono kad si ishao da trazhish posao...u shtampariji beshe? Pa shto su te drkali, ili to beshe voodo?)

Elem, poshto pochinjesh jedna crvena za dvochas ako bash dobro znash i cenish da umesh da prenesesh znanje (inache kreni tako od 800)...tamo vec posle 5og chasa kad se uhodash u mashineriju furaj 20eu dvochas...naravno njoj nemenjaj cenu, a ako se prochujesh...daj 50eu dvochas, ja tju ti budem menadzer - 20% prihoda ti ide na moje usluge, u sluchaju internacionalnog publicteta, 35%.

Btw gl i hf na prvom chasu :)

poz voz 2011