FiFa PLaYeR Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Pedja ti to mene malo zezas a? Ne bas, ali pokusavam da te shvatim. Nema WCG-a, ti prso ok razumem. Igraj fifu for fun, ili online takmicenja... ne znam sta vise da ti kazem... ne pravi zbrku ni od cega, mi ti samo pisemo svoja misljenja, i ujedno ti pomazemo da shvatis situaciju. @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 pa nisam izasao iz dusana dugelica pa da mi treba pomoc da shvatim neke stvari...Ja kazem zao mi je zbog wcg-a...Ali opet ponavljam postujem tudja misljenja,ali glupe komentare ne volim!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 pa nisam izasao iz dusana dugelica pa da mi treba pomoc da shvatim neke stvari...Ja kazem zao mi je zbog wcg-a...Ali opet ponavljam postujem tudja misljenja,ali glupe komentare ne volim!! Posto se vise ne prica o fifa sceni i ostalim zbivanjima, pada lock na ovu temu. @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts