Hyperian Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Ne znam da li sam ubo odgovarajuci podforum. Kratko pitanje, imam priliku da predjem na ADSL (trenutno sam na wirelessu). Da li je to bolja opcija ako planiram igranje online igara(wow i w3 konkretno)? Wirelessom nisam bas najzadovoljniji iako sam promenio 2 provajdera. I podpitanje za forumase iz Panceva, kog provajdera biste preporucili? Posto ih ima bas puno Poz svima Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Prvo sam bio na dialup-u pa na wireless-u. Za igranje nisam bio zadovoljan ni jednim ni drugim. Kad sam dobio ADSL za koji sam aplicirao 2005-2006 bio sam presrecan. 1mbps dl/128kps ul - mana je slanje ali nemam problema vise sa pucanjem veze i lagom samosto je cena 1800 dindzi bez poreza. Posto sam preko telekoma dolazi mi sa telefonskim racunom. Racun bude negde oko 2600 din - 1800 adsl, 400 telefon, porez skoro 400 din na sve to. Ako ti nije pitanje cena uzmi adls (U Nemackoj sam probao 8mbps dl 2mbps ul adsl i nadao se necem slicnom kod nas. Od tada je proslo 8 godina. ) Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 meni wifi radi extra, ping uvek ispod 150 ms sve zavisi od ispa ako su nubovi i nece da izadju u susret, onda probaj adsl Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ja koristim wireless i ne prelazi 120 ms paket 512 Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) adsl ti i ja preporucujem. nisam imao wireless tako da ne mogu iz iskustva da pricam ali stalno cujem ljude kako se zale da padne kisa i da se konekcija sjebe totalno :) a sad, ispravite me ako gresim... Edited April 8, 2008 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ma, adsl all the way...mada sam cuo da je u bg-u sbb kablovski odlican za igranje, mozda cak i bolji od adsl-a....ali ti nisi u bg-u a i nisam upucen bas u sve to tako da, adls naravno, imam 512/64, nikakvih problema nema....a sto se tice provajdera, ja sam uvek za telekom dunno Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 ADSL ti je bolji,mada ako imas opciju kablovske uzimaj,posto ja imam i kablovsku i adsl, ADSL 1.5mbs/256kbps i kablovski KDS 128. Rezultat: ADSL ping = ne iznad 200 Kablovski ping= ne iznad 100 Ali opet sve zavisi i od provajdera,ako je link zagusen nenormalno kao sto je kod mene slucaj bio dok nisam proemnio provajdera onda tio ne vredi ni 1gbps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ja sam sa kablovskom kds ovde u smederevu dok je bio promo period - 64/64 paket, dostigao rekord sto se tice pinga u wow-u - 19 i jednom 26, nocu od 00 ping ne prelazi 50, dok sa adsl-om ping je 100-200 ali nbt meni je ok Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Ma gledaj samo da nadjes neki net sa dobrim download/upload ratiom ako mozes (ako to postoji u Srbiji uopste, svi ADSL paketi koje sam ja video imaju 8:1 DL/UL odnos)... 512/64 je ok, al' je opet mucenje sa 64kbita uploadom samo. Od kad sam presao sa 1536/192 na 512/64 imam nenormalne spajkove kad igram dotu preko neta, treba ti 128kbita upload minimum imo da bi mogao da igras pristojan wc3 :) Edited April 8, 2008 by reiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 reiser ne lupaj Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Jesi igrao ti nekad sa 512/64 wc3 pa znas kako je ? Edited April 8, 2008 by reiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Da , jesam. Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 ja sam igrao sa 128/64 i 64/64 gde je problem? da, ne mogu da hostujem ali radi savrseno inace, pod uslovom da je host iz evrope a ne iz tunguziju :P Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Nemam pojma, meni je pocelo da laguje nenormalno odkad sam presao na 512/64 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 ja sam uzo adsl paket kod telekoma i super je ne pamtim kad mi je poslednji put lagovalo na WoWu ili net kochio, toplo preporuchujem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 reiser ne lupaj Igrao sam wc2/3 i diablo na dialup-u. To je savrseno radilo osim telefonskog racuna. E sad to je bil na 56k modemu al islo je max 46k. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 I podpitanje za forumase iz Panceva, kog provajdera biste preporucili? Posto ih ima bas puno Telekomov adsl, radi perfektno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 512/64 > ADSL > All ppl fail ! 512/512 > Wireless > Pure Win ! ADSL je best buy u svakom.. Dostupan shiroj masi. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 prevedi Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby011 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 ADSL---- mada... ja imam 1MB ADSL pa i dalje mi laguje ne mogu da igram kanter zbog prevelikog pinga... ali zato download je do jaja ... tako da moze da te ukenja da e sranje upload kao meni a moze i do jaja ... sve je stvar srece kod adsl'a (provajder mi je Telekom) Quote Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Travaru u prevodu bitan ti je upload.. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby011 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Travaru u prevodu bitan ti je upload.. Nakenjao sam se i najvaznije zaboravio ... hvala Quote Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 onda cu da se prijavim za ADSL sutra. neko je pomenuo i kablovski internet, imam mogucnosti i to da uvedem nisam ni razmisljao o toj opciji. Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Jedina mana ADSL-a je upload. Sve ostalo je Ok,samo zbog toga dajem glas wirelessu ^^ moj brat ima 1024 ADSL i ima 20 ms manji ping od mene u Doti na Battlenetu... tipa on 73 ms ja 56 ms.. A na papiru je duplo brzi :) Moja je sreca sto je meni wireless 1:1 Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 a kad padne kisa, pravi rituale u sobi da moze da igra dotu, sta.... btw lalalala genije, namesti rejtove ffs, kad tako uzmes da kenjas " bitna je sreca kod telekoma" ... o kakvoj sreci ti pricas, koji paket imas? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts