De1Rekt0n Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Da li je neko upoznat gde ima u Beogradu i okolini da se kupi ledomat ali ne oni ogromni sto prave 100 kila leda, nego mi treba neki sto manji za kucnu upotrebu, znaci bukvalno minijaturnih dimenzija da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Video sam bash reklamu za taj aparat, ako te ne mrzi da odesh u dusanovu, cosak preko puta zooloskog vrta ima neka radnja sa stolicama, na izlogu je okacena reklama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 imash u sklopu novijih frizidera / zamrzivacha, pa lepo podmladish friznjak a imash i to za led. dve muve jednim udarcem. Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 imas cara dusana medju prvim brojevima na dorcolu dole, skoro do kalemegdana ima prodavnica i u izlogu ima ledomat. uzeli smo mi pre nedelju dana tamo. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Imash sigurno negde oglas za to u Caffe&Bar chasopisu...koji manje vishe ima u svakom kafitju, ozbiljijem. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 eyel, bash si mogo i cenu da stavish :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 imas cara dusana medju prvim brojevima na dorcolu dole, skoro do kalemegdana ima prodavnica i u izlogu ima ledomat. uzeli smo mi pre nedelju dana tamo. Cool, nego kako radi? Hvala svima na odgovorima! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 kapiram kao prosecni zamrzivac;)))) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 3, 2008 Author Report Share Posted April 3, 2008 Krule nisi me razumeo pitao sam eyela kako radi taj sto je on kupio, ako valja da i ja uzmem taj isti u toj prodavnici :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 jako zadovoljava... editovacu posle kolko je kostao posto se ne secam. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts