Kristian Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 - Nokia 888 - Nokia Morph vaaaaljda nije bilo! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 U prvom klipu ona riba je trebala da uzme knjigu "kako biti malo lepsa" ffs A ovaj drugi klip do jaja izgleda, bas je future :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 eh...kad ovo bude postojalo, shljaka ce ti biti na marsu, doruckovaces na saturnu, a gajba ce ti biti na jupiteru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ovaj covek lupa gluposti. Uhapsite ga! Ova prva je komanka neka, a drugi klip je "bilo". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 eh...kad ovo bude postojalo, shljaka ce ti biti na marsu, doruckovaces na saturnu, a gajba ce ti biti na jupiteru Ne bas, ovo bi trebalo biti 2012, jer do 2010 firma deep pocket bi trebala da razvije prve nano robote, da kazemo da ce kasniti 2 godine to je to. U svakom slucaju kad bude to postojalo necemo biti na Marsu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ja cuo da je ovaj Morph samo koncept, tj. da ga nece nikad proizvoditi... Ako su lagali mene, lazem i ja vas :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Izgledaju malo chudno ali aye , verovatno ce se svet navici u svoje vreme na iste Yea, I can just imagine myself walking on the street when just suddenly, a peace of paper rings in my pocket! "Oh look mommy, that guy is talking to a peace of paper! He must be on LSD!" Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Lol to sam ja napisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ne bas, ovo bi trebalo biti 2012, jer do 2010 firma deep pocket bi trebala da razvije prve nano robote, Ne znam odakle ti ovo ali mi smo jos uvek decenijama daleko od nanotehnologije u nekoj prakticnoj upotrebi kao sto su nanoroboti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 (edited) Ne bas, ovo bi trebalo biti 2012, jer do 2010 firma deep pocket bi trebala da razvije prve nano robote, da kazemo da ce kasniti 2 godine to je to. U svakom slucaju kad bude to postojalo necemo biti na Marsu :P ono,mislis za 4 godine? ma daaaaaj :p aj da si rekao za nekih 20 godina pa da jos i poverujem :D Edited April 2, 2008 by kristijan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ne znam odakle ti ovo ali mi smo jos uvek decenijama daleko od nanotehnologije u nekoj prakticnoj upotrebi kao sto su nanoroboti. Pazi ta firma je pocela sa radom jos 90. secam se tamo 99. za vreme bombardovanja i malo kasnije kako se pricalo da oni moraju do 2010 da dovrse to, imaju neogranicene fondove i da ce prve prototipe zavrsiti tad, koliko ja znam napravljen je motor, napravljena je masina koja "slaze atome", da se seljacki izrazim, cak imamo i mi jednu, doduse ta masina je stara sad jedno 12 godina ali boze moj. Uglavnom 2004. znam zasigurno da su napravili sve delove sad je ostalo da to ubace u jedan nano metar, doduse to je najveci deo posla zar ne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts