out-dated Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Dakle odlucio sam da kupim novog misha i zanima me gde mogu da kupim Razer Lachesis ( cena nebitna ) i ako mozete da mi preporucite neku gejming podlogu. I bio bih vam beskrajno zahvalan :) kada biste mi dali neke adrese ili offi sajtove gde se prodaje ta oprema po mogutjstvu Novi Sad ili Beograd. Trazio sam na google i nista konkretno o cenama i radnjama ( kod nas ) nisam nasao.. samo da je pro. Ovaj topic sam postavio i hardware delu foruma ali ne dolazim cesto na forum i ne znam koliko isti aktivan :( I molim vas da ne pametujete i ne pricate kako je pomenuti sranje ili slicno.... ako mozete da odgovorite na pitanja hvala, ako ne zaobidjite topic ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 games cini mi se ima svu razerovu opremu Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 www.razerzone.com www.qpad.com www.steelseries.com enjoy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 Hvala na brzim odgovorima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 U Game`s-u imas uglavnom sve od opreme sto ti treba.. U NS-u se nalaz Bazar 3. sprat. A u Bg-u neznam tacno.. pogledaj na njhovom site-u. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 www.game-s.co.yu Quote Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Mish je zivo sranje. Kao da drzis klompu u ruci. Veliki je i glomazan. Da si se javio par dana ranije moj drugar je prodavao lachesis koriscen mesec dana mozda. Ali nvm :D samo da je pr0 ! Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 (edited) Stvarno ne znam.... nikada ga nisam drzao, samo sam gledao screenove i par opisa. imam par pitanja - Nemam bas veliku shaku pa me koliko je prilagodljiv? - Da li je udoban posle 5-6 sati igranja? -Gledao sam podloge i razmisljam se izmedju razer mantis/ steelpad heavy? -Shto se tice slushalica gledao sam neke ali su bas skupe 100 evra-SteelSeries 5h/SteelSeries Saberia Edited March 29, 2008 by out-dated Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Losh je za malu ruku ... preveliki je ... ima veliku "bulju" :D a za ovo ostalo ne znam ... sve je to preskupo i nepotrebno po meni. Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 death adder ti je bolji za manju saku, qck heavy, i siberia su 6k ne 100e a 5h nema nigde ja mislim kod nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 upravu je teshke.. ja imam deathadder-a i savrseno mi odgovara.. sad u game`s-u ti kosta 3900din.. sto je smesna cena, a mish je veoma kvalitetan. u podloge se nerazumem bash najbolje ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortred Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Meni ga je otac naruchio preko neta i poslo, poshto nema nidje u CG da se kupi ;( btw installiraj drivere obavezno da bi mogo da stavish 4000dpi i 1000 polling rate ;) i vidi da uzmesh razer podlogu jer ti nece savrsheno radit na platnene ;) enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 Meni ga je otac naruchio preko neta i poslo, poshto nema nidje u CG da se kupi ;( btw installiraj drivere obavezno da bi mogo da stavish 4000dpi i 1000 polling rate ;) i vidi da uzmesh razer podlogu jer ti nece savrsheno radit na platnene ;) enjoy Odakle si ? Mozemo da se dogovorimo da tvoj matori naruci jos 1 :) ako ti nije cimanje posalji PM msn-dusantitov@gmail.com skype-Nartanijel (Smederevo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Ma DeathAdder + Razer Mantis Speed.Dobitna kombinacija ,neccesh zazhaliti .DA ti je oko 4000 a pad oko 1000 .Ubica combo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Tesko da je Mantis 1000din. Polovan mozda, ali nov je nesto preko 2000 dinara cini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 jos da nije pad 2300 bio bi 1000 ... qck heavy > speed deathadder > lachesis na manju saku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sun- Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 jel game-s rade post express isporuku na gajbu? trebaju mi padsurferi za S&S ;s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 pa i da rade ne verujem da ce da ti rade dostavu za nesto od 350 din :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 daj ljudi ne serite, mis je pervertido, sem ako si zensko i imas saku za laptop miseve kupio bi ga na keca da ne znam da je preko ~4k a kod nas ~8k ... lopuze najgore, cekam prvog koji bude isao preko da mi pazari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 Dojaja nasao sam Coveka koji ide 2 x nedeljno za Austriju, nadam se da tamo ima :DD Da video 8 k kosta mish, a na offi sajtu 80 dolara wtf? bolje da uzmem rejzera i podlogu nego da kupim besnog misha i neku podlogu od 100 din.... jos gore da imam Mentis podlogu a losheg misha .... slazete se :) Btw koristio sam mx 510<---- Brings back memories :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 510 + polovina Qpada = sha raiSH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 lolo MX300 + QcK Heavy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 aaaa ocu ja mx300 ... pokvario mi se moj pa sad moram G1. a ono prodavao bi ja s&s ako nekom treba. al ono nije mi bas neka frka da prodam to posto je vrh podloga. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Gde se nalaze radnje gde game-s prodaje svoju opremu posto sam video da imaju skoro svu razer opremu.....i btw, koja je fora sa sluskama razer barracuda cini mi se koju su cca 200 evra, mislim koliko je to stvaarno bitno za fps igre.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) evo ja cu ti ih prodam za 150:D najbitnije su sluske :)) Edited March 30, 2008 by zH|Teshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts