raazek Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 manje ekipe napolju ovo rade stalno, obicno su samo dobri timovi invite onlyma simpa je to,ali ipak ovde...zato mi je malo cudno. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F16HT3R Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 HAHHAHA Kako uigrana ekipa za spamovanje , bruka :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0n^10 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 mogu ja!?..znam da skachem na scroll Quote svi su u dissu pa nisu nam blizu,svi bi u nash svet,al ne damo im vizu,imamo harizmu al opet nas mrze,kurve nas jure pa krecemo se brze Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Jao nesrece jedne... nemoze covek da napise nesto a da vas nema xD O o ) ------ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 srecno sa regrutacijom mani se ovih backstabera njima je dosadno u zivotu i jedva chekaju da se ovako neshto napishe da imaju shta da tovare dok su mu noge u blatu Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts