Aca~ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Pa aj organizuj taj turnir pa ga mozda i vidis. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ne lozi se hajdi videcu tebe kad budes u zagreb dosao :D pa kad dodjem i nalupam ti shamare na trgu bana jelachica, opet ces da imas neki izgovor, realno :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 pa kad dodjem i nalupam ti shamare na trgu bana jelachica, opet ces da imas neki izgovor, realno :) ahahahaha do jaja punk'd Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 (edited) Rur matori :) hehehe,jbt od kada nisam ovde postovao,a kada se setim,cim forum neradi odmah spamuje highlija da popravi to :)) haha ! Green je i dalje izgleda buljas :D Edited May 19, 2008 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 freeman koji i dalje postuje na topicima koji su po 2 meseca stari.. nista se ne menja kazem ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts