ZOLA Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Molimo Vas da pomognete malom Dusanu Marinkovicu iz Beograda, starom 4.5 godine, obolelom od tezeg oblika bolesti akutne mijeloidne leukemije. Pomoc mu je neophodna u krvi, krvne grupe NULTE -0-RH Faktor NEGATIVAN. Molimo sve davaoce ove krvne grupe da se jave Tatjani Krsulj, mob.tel. 063/44-29-39 mail: tanja_krsulj@yahoo.com < mailto:tanja_krsulj@yahoo.com%20> www.myspace.com/dusanmarinkovic http://www.myspace.com/dusanmarinkovic%20 > U slucaju da niste ova krvna grupa molimo Vas da prosledite ovaj mail dalje. Pomozite nam da zadrzimo nadu u bolje sutra. Zeleli bi smo da malom Dusanu zadrzimo osmeh na licu. Mi mu ljubavlju dajemo snagu, da se bori protiv ove teske i neizvesne bolesti. Ukljucite se u akciju. U napred zahvalni, Dusan sa porodicom. dobih mail, pa reko da prosledim ovde mozda se nadje neki davalac. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 E jbg, ja sam nulta pozitivna,.. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 takodje a i redovno dajem (22 godine 16 davanja...) tako da nikad ne mogu da dam po potrebi :/ ali imate moju podrshku prosledicu mail... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts