Jump to content

TReba mi potvrda

RuS

Recommended Posts

Hitno je, pusta sutra idem da vidim, pa ako neko zna, da ne idem za dzabe.

Radi se o tome da je neko spomenuo da je sto za stoni tenis u Rodicu 4000 din

Ja bih to kupio sutra, samo me josh zanima da li je to video u bg-u ili ns-u, ili je mozda svejedno ?

Ako nije ta cena, dajte mi bar neki info gde to ima da se kupi a da nije neka preterana cifra.Kvalitet mi nije bitan, ionako sve razjebem za frtalj godine.

Aj uzdravlje.

Edited by RuS

Popuni chitko i shtampanim slovima.

Velika hvala

Bedak je sto nema cena na sajtu, nego moram do sutra ujutru da cekam da ih pozovem.Ajde ako neko zna koliko kosta taj najjeftiniji, neka podeli tu informaciju samnom :)

imao sam ja cenovnik od njih,ko zna gde mi je.

kupio sam bucice i sipku kod njih pre jedno pola godine.i postoji mala zackoljica oko tog "olimp sporta".to fakticki i nije bas prodavnica,nego kuca u kojoj je jedna soba odvojena za skladistenje sportske opreme.znaci da se nisam prodrao "gde je ovde koji kurac taj olimp" i bakuta nije izasla na prozor,kurac bi ih ikad nasao:)al se zato nalaze jedno par kilometara posle borce.tu negde skrenes levodesnolevogdevec i prestaje asfaltirani put i ides nekom izoranom poljanom [roflmao] jos nekih 10 min,i tu si,jebiga:)

tako da,ako ces tamo da ides,dobro pripremi navigaciju,ne ocekuj da iko u blizini zna gde je opovska:)

salt wat fish fresh wat fish?

mislim da ima u SC 11. April, al nisam siguran, ako ne, bar mazni neki od stolova za iznajmljivanje, ionako niko ne kontorlise to, sto puta sam igrao, i sto puta smo mogli da ponesemo s sobom rekete i loptice i mrezu :D

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

au Vudu,burazer ti je huligan.

Nego,koja je fora sa tim Olimp sportom,jel ima nesto tamo jeftinije ? :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

dodaj pare za corbu,i isto kao i na drugim mestima:)u to vreme sam na drugim mestima vidjao ove moje bucice za 50ak e.posle par meseci sam video na bazaru odvojeno sipkica i tegovi,gde bi 2x15 doslo nesto vise od 40e.ja sam ih platio 45 cini mi se.

a sipku(za zgibove) koju sam nasao za 10e nisam vidjao nigde drugde.relax pise na sundjerima za ruke,i moze da se naglavi na uzha vrata(sve druge su mi bile presiroke lol).

salt wat fish fresh wat fish?

NARAVNO da sto za stoni tenis od 4000 ne postoji, bio sam danas do Rodicja u NS-u.200 EVRA.

Oni Hobi stolovi kostaju 105 i 135 evra, ali mi je neka bosanka rekla da "ne znaju dje cje s'glavom" i da ne dolazim pre petka.

Nasao sam i neku firmu u NS-u, tamo su 100 i 135 evra, neki drugi proizvodjach.

• Create New...