Jump to content

Kupujem!

SleepeR^

Recommended Posts

Evo ovako....

Kupujem steam i neki gaming mis.

Sto se tice steam-a, mora da ima cs, ostalo je nebitno(sto povoljnije) ;)

A za mis, netreba mi nista prebudzeno i preskupo... Ponude na pm ili pisite na topic-u!

Po mogucnosti, da ta osoba bude iz ns-a, zbog predaje novca itd.. xD

Edited by SleepeR^

E nema muvanja ovde bree !!!!

Ovako Game-s ti je u Bazaru , Mihajla Pupina 1 , treci sprat ne mozes da omasis . ( inace nemas Steam nigde u gradu , a pogotovo ne za 600 dinja ) , a to sto te mrzi mislim stvarno trazis nesto pa onda te mrzi da odes po to kada ti je na tacni , mislim stvarno ova danasnja omaladina nema niti jednog pravog real pro troo gamera .

PS: Ja pre cetiri godine kada sam kupovao oridjinale kolekciju Warcrafta znaci svaki dan sam trazio ali bukvalno , peske po gradu , na netu , svuda .

Edited by Dino

Pa dobroooooo... xD. Zaposlio sam brata da uzme posle skole... :D

Na njihovom site-u nema da prodaju steam... nadam se da me nisi zajebo ;)

Jos samo neki mis povoljan da nadjem... ;D

Nisam te zajebao jel radim tamo :)

jedino ako nisu prodali , a i licno sam CS narucio tako da :)

Inace ovaj voodoo sabija znanje .

ja imam a4 tech kuglicnog pravi old school gaming mis... za 10e ti ga prodam javi ako oces

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

• Create New...