SleepeR^ Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Jesi Gia.... ja sam igrao za TONBE... sa Kraljom i Madzom... dok nisu otisli da rade u Crnu Goru. Igrali smo KGB Ligu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 hmmmm da nemoj da trazis klan Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 hmmmmmmmmmmmmm da. nisi pitan... to je moj stvar :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZooM Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Kako i da bude klanova kad nema ni jedna normalna igraonica u gradu ,ae onaj kum i nekako mada i tamo se net raspada ... Quote Ognjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Upravu si... al ono imas catacomb-u i jos par igraona... Gde bi mogli da se igraju mech-evi itd.. evo npr World Net na naselju... tu opusteno mozes igrati... U World Net-u ti radi stari cs igrac Zelja (el.paka)... sad je u vojsci xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZooM Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Katakombe su raspad mrtvi , u onom vipu sam igrao jedva mi nabija 60 fps-a odem ti ja my computer kad tamo atlon na 1 giga... a u tom World Net-u nisam bio i iskreno se nadam da je situacija bolja :) Quote Ognjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Ma ctb je ranije bio dobar.... sad je totalni raspad... al u wn-u imas vip isto, dobri su kompovi... ono mozes opusteno igrati... svakog utorka se okupljaju neki gameri da pikaju cs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 U kumu je net odlichan. Samo kad se igra da dobrim servrima. Nemachki hosting ,preko stima smo igrali ping 35-40. Nemojte da mislite da je reklama, nego kad se vetj pokrenula rasprava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) sta se majke ti zalite dodjes u vrbas i igras na 30 pinga u lanu i imas loss i choke......... o netu da ne pricamo .... (sad ce bodjus da doda nesto...) Edited March 10, 2008 by GIAAAAA Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) u vrbasu imas bolji net nego u sve i jednoj igraoni u ns-u samo treba da odete i uverite se licno... rejalno u ctb-u cs radi najbolje!!! samo nema vise kantera u ns-u kako je bilo pre 2-3 godine secam se da sam isao u grad skoro svaki drugi dan na neki klanski :) Edited March 10, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 ma u ctb-u je net uzasan! evo ima neka ekipa tamo, klinci uglavnom... vecinu mech-eva izgube jer im pukne net redovno... secam se i ja redovno sam gledo mech-eve i turnir u ns-u... al sada toga vise nema... al imam veliku zelju da okupim neku ekipu iz ns-a... iako sam tek klinac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 najbolja igraonica u gradu trenutno je trezor verovali ili ne. net radi dobro 10-25 ping na kgbovim serverima i dole u podrumu ima 14 novih kompova sa ekstra konfiguracijama. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 gde se nalazi ta igraona? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) ako znas gde je rulet gaja znas i gde je trezor :) mozes iz zelezncike ulice da dodjes do trezora , znaci samo treba da ides iz zeleznicke prema daltonu i sa leve strane ces videti igraonu Edited March 11, 2008 by sevaj Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) ulica se zove laze kostica ako znas de je rtv DUGA oma prekoputa Edited March 11, 2008 by GIAAAAA Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 axa... znao bi da dodjem do tamo xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Ja sam u Novom Sadu samo igrao u nekoj igraonici pored Atine cini mi se(u centru bas,100metara od meka),sishao dole a ono sve neki woweri edit: sto sam ja sad ovo napisao?! Edited March 11, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 da to je kum prodao se za wow... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 kum je ranije bio nesto... sad je zivo sranje xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Auuu ako vam je to kao dobra igraona onda smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 ne... kum je ranije bila najbolja igraona... kad se piko cs, al sada, kad se prodo za wow.. zivo sranje! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 eh, ako cemo reJalno, catacomb je bila bice najbolja igraonica sto se tice kantera, tamo su bila najveca cs desavanja u ns-u, najjace ekipe su dolazile odande. Jeste, sada se igraonica raspada, nema ko da odrzava a ni nema velike potrebe za boljim masinama, posto ljudi zive od nekih drugih igara za koje nije potrebna jaca masina. A i kada nisu igrale jake ekipe tamo bilo je nas koji smo se zezali i cimali i uvek se nesto desavalo sto se tice cs-a. Shvatite nije to do igraonica, to je do mentaliteta ljudi u Novom Sadu. Teraju nesto dogod ima koristi od toga, a posle kada shvate da imaju vise ljudi a malo vise para ne valja im nista. Da je npr. u catacombi ista ekipa kao i pre par godina, kada su tamo bili unity, n5(x3m), mladja i ekipa, kug... e sada bi Novi Sad imao kao i istih tih par godina top ekipe(btl, x3m, fullproof_koji_i_dalje_sabije_kada_ode_na_turnir). x3m igraonica je bila dobar pokusaj da se malo to pojaca ali sta vredi kada su ljudi uchmali i mrzi ih da dodju u igraonicu sa najboljim uslovima za igranje kada mogu da igraju tj. da se nerviraju na losim, smrdljivim i istrosenim masinama. Elem, vratimo se par godina unazad, bilo je manje igraca ali je bilo kvalitetnijih. KIP TRAJING !!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 jeste... istina je sve to sto govoris... a sada LAN gubi svoj znacaja... ljudi sve vise igraju preko net-a. jer ih mrzi da dodju da igraone... jedino kad ima neki veliki turnir, pa se onda okupe... inace da je ovako neki manji.... tesko da bi se pomerili iz kuce. xD evo na gamers.ba... redovno manji turniri se organizuju i redovno odlaze jedne od najace ekipe iz BiH... i sta ih zabole... uzme neke pare i idu kuci srecni :D... al jbg kad toga kod nas vise nema :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 evo sliperu ti sad lepo napravi tur a ja cu da dodjem da se igram, moze ??? Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 obecavam da cu i ja da dodjem. o cemu pricas ti ? kakav lan? cemu lan? cemu bilo sta ? bice mi drago ako skupis ekipu neku i ako pocnete da vezbate i da budete dobri. khm. NEMA IGRACA U NOVOM SADU ZATO STO SMO SVE STO SMO IMALI I STO JE VREDELO SJEBALI ZBOG SLJIVA !!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts