Dominus_Pb Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Imam ozbiljan problem, tako da vas molim za pomoc ako neko zna nacin da pomogne... Kada skidam fileove preko mozile ili IE, dl se prekine posle nekog vremena sa sledecim obrazlozenjem "Name of file that i'm downloading" could not be saved, because the source file could not be read. Try again later, or contact the server administrator... Isto tako i u doti, u pola partije samo "You were disconnected"... Imam adsl telekomov 512/64, nema problema u drugim igrama... Koji mogu biti razlozi... pomoziteeeee :( Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 "You were disconected" dobijam i ja isto u sred partije i jos nisam naso odgovor zasto : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 isto mesec dana vec kontam kako to da resim samo izbaci disc bez odbrojavannja znachi nesto prekine konekciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 bog mega loshe uploada i zagushenja linka te nemogutjnosti da server dobije potvrdu. Nash ADSL sa odnosom 1:8 je kurac za ikakv normalan zhivot sem download ako je paket ispod 1024:128, a i sa njim imam problema... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus_Pb Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 Pa... za dotu ne bi trebalo vise od 30 kb/s upolada... valjda.. :( ima li neko da igra dotu sa 512/64? I ima li problema, da uporedim pa da vidim... Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus_Pb Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 Aolynk dr814, sivo crn, ako ti to nesto znaci :) Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 bog mega loshe uploada i zagushenja linka te nemogutjnosti da server dobije potvrdu. Nash ADSL sa odnosom 1:8 je kurac za ikakv normalan zhivot sem download ako je paket ispod 1024:128, a i sa njim imam problema... Ne mora da znaci ja imam adsl 512/64 vec pola godine nisam dobio nijedan disc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus_Pb Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 E jos kada bih znao da nadjem to... :) Ae, jos uvek cekam odogovr sta da radim :( Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Ja kontam da je kod mene do compa, jer imam ultra star comp, usb 1.0, sdram itd. :D Mada mi je neki lik objasnjavao da mi "nisu dobro setovane margine kod portova", i da zovem telekom da mi to srede, al ja se bas i ne razumem u to tako da : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus_Pb Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 Jeee, problem resen... Telekom je bio kriv za problem ofc... Ko ima slicne probleme, neka nazove 0800-100-100 i neka se pozali, oni ce mu objasniti kako da izvrsi setup modema... Poz, hvala svima koji su pokusali da pomognu :) Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) CEK CEK a jel ima veze ako mi nije telekom provider >_> Aj pusti ti meni ta podesavanja na pm plx plx :*) Edited March 6, 2008 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus_Pb Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 Moras da otvoris stranu neku, oni ti onda objasne kako da izvrsis setup modema, sta da izmenis i sl., meni su rekli, ali tebi nije ta strana (ovo je za telekom), a i zaboravio sam sta treba da se izmeni... Nazovi svog provajdera i pozali se kakve probleme imas i pitaj ih da ti objasne podesavanje modema... Quote soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts