Luomo Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 skinuo sam 2 filma, jedan je by "FXG" a drugi neki "FFT" , trazio sam aXXo ali nema te filmove :) e sad,kad upalim prvi pise mi da idem na neki sajt da skinem neki odgovarajuci player (www.torrentmoviesupport.com) ali to ne postoji ili barem meni nece da otvori sajt (blank) a "FFT" mi izbaci da odem na www.torrentpassword.com . . . sve u svemu ne znam kako da pustim ove filmove.ae neki help pls :/ filmovi su Shutter by FXG, Penelope by FFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 laznjaci verovatno. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 laznjaci verovatno. nije verovatno nego sigurno potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts