Jump to content

Sound amplifier?

Pipboy

Recommended Posts

Dakle, interesantan sam znati da li postoji nekakvo virtuelno pojačalo za zvuk u Windowsu, jer imam neke mediocre sluške i pojedini video fajlovi imaju prilično tih ton, bez obzira što sam napanjio volume i u playeru i u windowsovom sound manageru (i na samim slušalicama). Ranije, u periodu rane krede, imao sam soundblaster 16 koji je dolazio sa nekim svojim programčićem koji je omogućavao jednostavno pojačavanje zvuka u 2x, 4x i 8x koracima, bez obzira na jačinu zvuka koja bi bila nemeštena u winu, pa me interesuje da li nešto slično postoji i za generičke zvučne procesore koji dolaze sa novim matičnim pločama (uz samu ploču sam dobio, pored drivera, neke bezvezne karaoke utilityije za zvučnu, gde nema ovo što mi treba).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

• 3 weeks later...

Djecace, iskreno, kupi sound blaster Live, oko 2000din, prvo sto ima tranzistorsko predpojacanje 10X jache od ostalih SB kartica,

znaci mozes da zabodes sluske direkt u njega i da oma ogluvish lepo [:)] a drugo ima separaciju kanala mnogo ozbiljnije odradjenu

sto ces primetiti i u igrama i pro slusanju muzike ili gledanju filmova (DVD filmova pogovoto)... Sada je jeftinija nego ikada plus to je

direktan potomak onog SB16 koji si gajio u 486-ci na 66mhz i 16mb ram + 240mb hdd koju si imao 94te, kada smo izuvali doom mesecima... [:D]

PS: i baci mi svoj prokleti br. mob. posto na stari broj nisi dostupan!

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!