Jump to content

ARTCOM Online Turnir

Skazible

Recommended Posts

A ti si neki mudonja a ? Ti kao znas T-sQn ljude i tako to ? Aj ne prosipaj mudrost ovde molim te.

Djuka ti si debil.JoRMa - Major - WuLa.

za el-shtrox -a ,owde postujem jer nije moderator owde pa ne mozhe da brishe:P

Ti si "organizator",da waljash neshto ne bi morao da dowodish tamo nekog Tosheta da ti wodi turnir. "34:51" momenat...Standardno bushenje jer se ljudi chesto shtekuju tu kada je postawljena bomba.Kada ga je pogodio,ja sam mu prijawio pogodak jer sam chuo zato shto sam bio ispred njega.To je to.Pokazhi nekom ko je normalan i pismen,i on cce ti recci istu stwar.Kao shto smo wecc rekli,dajte konkretne dokaze za wh,ab,16bit.Petko je napisao kao razlog diskvalifikacije "igru na 16 bit-a",pa editowao u "korishccenje Aim-a" pa na kraju editowao u "Wall Hack".Ljudi,to je smeshno.Hwatate se za slamq.Swako ko odgleda demo widecce da niste u prawu.Momenat kada WuLa ubija choweka na dd2 desertom u CT spawn-u...Kada stoji na spustu,kucaj volume 2 i poslushaj da li se chowek chuje u spawn-u kako trchkara(werowatno skakucce).Ako imate josh neku twrdnju,dajte da was razuwerim.A to da li smo mi pr0 igrachi ili ne,nije na tebi da sudish.Bunimo se sa prawom jer nismo zasluzhili DQ,da smo koristili neshto ccutali bi kao zaliweni a ne bismo dizali owoliq frq.Ne znam zashto toliko wolish ekipu galaxy.sports ali lechi komplexe na nekome drugom,na nekom drugom mestu.Ja mislim da wishe nemam shta da dodam,sem ako ne izbacite josh neku twrdnju bez chinjenica.Ljudi koji nastawljaju da igraju su iz owoga shwatili kakaw si,i mozhda josh neko ko ti pomazhe.Swako mozhe da skine demo i da pogleda.Odluchite za shta nas teretite Aim,WH ili 16 bit-a .Ali swakako nemate nijedan dokaz.Mozhete samo da isechete delowe koji su sumnjiwi,ali opet cce swako mocci da widi da nema ni gowora o cheat-u.To je to.Pozdraw,nadam se da ccemo se sresti na nekom "normalnom" po moguccstwu LAN turniru.

Demo : http://www.hltv.org/interfaces/download.php?bookingid=693602

Swe dok imamo owakwe ljude,prsli smo shto se CS-a tiche.

Pozdraw.

2j0fiuw.gif

"Swe dok imamo owakwe ljude,prsli smo shto se CS-a tiche."

Nisu to ljudi, to su iskompleksirana deca koja misle da tje svi da chuju za njih ako norganiziju neki turnir, a ako kojim sluchajem ne chuje neko za njih, uvek postoji "mala" mogutjnost da oni sami i osvoje taj turnir tako shto tje dobre ekipe da diskvalifikuju. Ne cimajte se takvim jadnicima nego da znaju neshto uchestvovali bi na nekom LAN turniru a ne bi svoje bubuljichave i odvratne face krili iza monitora i prosipali svoju mudrost koju inache ne poseduju!

Ajd' peez!

Mess with the best, die like the rest !!!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

-= U Boga mi verujemo !!! =-

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Acc @ Northrend: Fyre-

e aj plz lock ovaj topic

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...