MaudDib Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 jbg dakice, ne mozemo svi da budemo puni razumevanja, ranoranioci i lepi i pametni pri tom :] neki od nas moraju da budu iskljucivi, da igraju diabla i napijaju se cesto ^_^ brate, preterao si ga .. mislim jeste kruko peder al pomeshati ga dakijem je stvarno too much! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 @ killy nemaju snagu volje, pickice, attention whores. npr :) nisu svi bezosecajni ziloti ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 ima i toga cizro (pickice, attention whores), ali i to je neka dijagnoza na kraju krajeva:) ali daleko od toga da je svaki slucaj takav, to ko da stavis sipku na metar i po i kao 'aj preskacite', pa ko ne preskoci on je pajser. ima pajsera koji nisu u kondiciji, a da jesu, preskocili bi iz picke, ima pajsera koje mrzi da skacu, ali brate, ima ljudi koji ne mogu da preskoce metar i po i jebiga... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 ujebote, nesto sam se zabagovao sa avatarima. izvinjenje i dakiju i kruku. al svejedno planiram da trulim dok mi se moze. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts