Cofi123 Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Imam philipsov lcd monitor i od kad sam dobio kablovski net, ekran mi trepteri. Kad namestim na 60hz odvaljuje kako trepteri a kad ga stavim na 75(posto ne mogu na vise od toga) onda trepteri malo manje ali me oci odvaljuju posle nekoliko sati. Jer zna neko u chemu je problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 A sta biva kad istekas modem iz kompa ili tv kabel iz modema? Ne znam zasto al proveri uticnicu od koaksijalnog kabela dal je dobro povezana na kabel.. da se ne dodiruju zice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) Ili struja ili ga nosi na reklamaciju, drugar ima isti problem na applelovom laptopu. Vidi kakvo uzemljenje imash u kuci. Edited February 3, 2008 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 3, 2008 Author Report Share Posted February 3, 2008 kad ugasim net i ishcupam usb iz kompa, sve bude u redu, a skoro sam kupio nove zvucnike 5.1 i non stop pucketaju, kad ukljucim fen ili usisivac moguce da je do struje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 To se desavalo i meni ili se kablovi "spoje" ili je losa uticnica, probaj da prebacis na drugu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 3, 2008 Author Report Share Posted February 3, 2008 znachi iz modema izlaze tri kabla, jedan ide u struju, jedan je za tv(antena) a treci ide u komP(USB) i sad ne znam kako mislite da se kablovi spajaju? Meni je sve za komp u jednom produznom, e si mislio da produzni ceo prebacim na drugu uticnicu, jer moguce da je do toga, neki majstori su bili i rekli su da je lose struja sprovedena skoro kroz celu gajbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Naravno da je moguce, meni se desavalo da cujem neko varnicenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 trebalo bi da promenish struju u celoj gajbi - meni zbog toga umalo da izbije pozhar Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts