Cofi123 Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Imam net 512 kb kablovski(ikom) i graficku nvidia geforce 8800 i secka mi cs. Fps mi je non stop 99, a ping oko 20, samo sto stalno skache do 40-50. Jer zna neko u cemu je problem, ne secka mnogo, ali dovoljno da ne mogu da igram normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 mozda downloadujes nesto,pogledaj ove update-ove za antiviruse i ta sranja Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 da, zaboravio sam da napisem da nista ne skidam, nemam viruse ni spyware Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 e onda nemam pojma,ja sam imao slican problem i dwnld je bio problem Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 Evo i rezultata sa speed testa, stvarno ne znam jer do interneta ili kompa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 podesi rate! Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 do interneta nije 100posto probaj da reinstaliras cs... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 pa sa rejtovima sam svashta pokushavao, mislim da nije do toga, ali ako neko moze da napishe tacne rejtove reinstalirao sam, i opet isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 nisi napisao da li su u pitanju domacji ili strani serveri Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 3, 2008 Author Report Share Posted February 3, 2008 kgb, maxnet-(znachi sve, i gg, dm,alfa, beta, public 1,2) serbiaprogamers. , a za 1.5( murka, beotel, imafex), u 1.6 sam pokushavao i neke strane i svuda je isto. Kad preko net limitera proverim uvek samo counter radi, sad ne znam da li postoji neki bolji program da proverim da mi neshto ne oduzima, ali nishta ne skidam dok igram cs, skoro sam skenirao komp i nasho mi je jedan spyware i obrisao sam ga, ali i posle toga radi bukvalno isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 Jel ti nov komp pa se cudis sto secka ili..? Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) onda moze da bude samo do rejtova,probar da podesis rejtove ovako,tako stoji kod mene,i igram kako na stranim tako i na domacjim serverima[1.6 steam je u pitanju] usrani adsl 512Kb cl_cmdrate 60 cl_updaterate 40 rate 10000 @LIn ti rejtovi su za LAN,mada s obzirom da ima cable mozda cje i uspeti da mu radi,mada sumLJam:) p.s. lag i seckanje nisu jedno isto Edited February 3, 2008 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) kablovski net,i ikom su 2 razlicita pojma,i nemaju nista zajednicko... Edited February 3, 2008 by LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ima 250 ikusur upload-a sto znaci da treba da igra na 25000 101 101 stalno neko laprda nesto ..... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniloc Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Nije to do interneta. Ako imas amd dual core processor, skini amd optimizer.. Imao sam isti problem i tako sam ga resio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TnT.N0sferatu.Qm.CiX BoY Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 Jel ti nov komp pa se cudis sto secka ili..? ili ne?? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 mozda imas packet loss? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 3, 2008 Author Report Share Posted February 3, 2008 pa nova graficka, i nova memorija 1,5gb, a procesor amd sempron 2500+(on je pre dve godine kupljen) sta je to packet los? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kMs Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Grafichka ti je extra, a procesor losh, nije bash dobra kombinacija... Quote Od rakije nema bolje zene, po 3 dana ona ljulja mene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Grafichka ti je extra, a procesor losh, nije bash dobra kombinacija... kakve veze rejtovi imaju sa konfiguracijom???? sto se tice procesora to je tacno,djubre je,ali posto je igra iz '99,on je i vise nego dovoljan Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 1.6 bash i nije iz '99. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 1.6 bash i nije iz '99. ne pazis,covek je rekao da igra i 1.5 i 1.6 a i 1.6 je izasao sada vecj davne 2003 god Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 3, 2008 Author Report Share Posted February 3, 2008 onda moze da bude samo do rejtova,probar da podesis rejtove ovako,tako stoji kod mene,i igram kako na stranim tako i na domacjim serverima[1.6 steam je u pitanju] usrani adsl 512Kb cl_cmdrate 60 cl_updaterate 40 rate 10000 @LIn ti rejtovi su za LAN,mada s obzirom da ima cable mozda cje i uspeti da mu radi,mada sumLJam:) p.s. lag i seckanje nisu jedno isto pa evo kako meni secka ili laguje(sad ne znam shta je od ta dva) Udjem u counter 1.5(ugasim net) i kreiram sam neku mapu, kad kupim oruzje odma ga izvadim i kad ga punim metkovi se odma naslazu sa strane ekrana, a kad igram na netu(1.5 ili 1.6) kad kupim oruzje izvadi ga nekako ubagovano( dok se kad igram sam odma pojavi) isto tako kad krenem da ga punim metkovi se polako naslazu sa strane ekrana, dok se kad igram sam naslazu odma. Kad idem iza nekog igracha sve bude normalno i onda mi za sekundu zabaguje i on bude dva tri metra dalje nego shto je bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cofi123 Posted February 3, 2008 Author Report Share Posted February 3, 2008 E a kad ukucam net_graph 1 jer zelena linija treba da bude skroz ravna?? Meni je non-stop izrezana sad sam pokushao sa ovim rejtovima, i kad je 101, 101 i 25000 onda mi ping ne prelazi 50, kad je cmd 60, updaterate40 a rate 10000 onda je oko 70-80, ali bilo kako da namestim opet secka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Ja igram sa tim rate-ovima i odlicno mi radi. a to sa tim pricama stara igra ovo ono je smesno. Naravno da su ljudi ranije manje ocekivali od igre, a sada je to drugacije. Elem cofi niko ti nista nije pomogao, koliko ja vidim moraces da menjas neke komponente. Poz Quote When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts