mind_overtaker Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 poceo sam da igram igru i od uvodne animacije pa sve do pocetka igre na donjoj polovini ekrana je "sneg" i nista se ne vidi. kada sam poceo da igram idu one linije svuda po ekranu (znaci standardni onaj trip kada linija ide iz mog oruzja, iz drveta,....). dal ce mi pomoci ako nabacim nove drivere? imam gf 8600gts sve ostalo mora da bude dovoljno 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 (edited) Koliko vidim na GCW-u, ima tu i nekih patcheva. Jesi ih probao? Edited February 1, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 e vidis nisam cekaj, jel misis na gamecopyworld.com? ja tamo nadjem samo no cd patch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Pa valjda prvo proveriš da li postoji no-cd za neku verziju, pa tek onda skidaš patch :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 ??? ne kontam sta hoces da kazes igra mi je radila cim sam je instalirao jedino sto zeza (vec sam rekao kako) e sad, ja sam mislio da ti kazes da ima da se skine nesto cim bih mozda resio ovaj problem, ali kazem tamo su samo no cd patch-evi, a ne verujem da bih s njima mogao nesto da resim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Oću da ti kažem da ti ništa ne vredi što za neku igru postoji npr. patch 1.4, ako ti nemaš original disk a ni kr3k da bi igru sa tim patchem mogao da poteraš. Elem, skineš kr3k odatle, na googlu kucaš "history channel civil war patch" i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts