fatboy Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Da, ne jebe me i nece da ga aktivira kao 2.0 iako mislim da je ista brzina podrzana jer lap je amd na 2gh, compaq pressario 2100... probao sam i bios da updateujem, i neki patch.... i ne jebe me uopste, kako zabodem pinacle tv tuner u usb izbaci mi poruku u fazonu "uredjaj ce raditi bolje na brzem usb portu... i posto port kao nije 2.0 onda tv tuner ne sljaka dok na drugom malo novijem lapu sljaka cim se ubode usb... evo i screen: el ima neki SPECIJALNI ULTRA drajver koji bi mogao da probam i gde da ga iskopam? Edited January 30, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 ae glupo pitanje , al jesi probao i ostale usb portove na lap-u? posto sam vidjao da su napred usb1.0 a iza usb2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 imam pozadi samo 2 porta, thats all.... s leve strane je firewire a desno je dvd rom... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 bila je neka zajebancija sa drajverima, koja se rešavala tako što apdejtuješ usb drajver preko windows update-a, pa obrišeš usb portove iz device manager-a, resetuješ i pustiš ga da ih pronađe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 (edited) popush kobazza totalan... ovo nisu USB2.0 niti mogu biti :( sad sam chatao sa online tech sluzbom na compaq sajtu... jedino resenje je izgleda: ...samo GDE NACI prokleto njesra ??? Ako znate pomozite !!! Evo detalja o ovom uredjaju: http://www.bixnet.com/2poruspcmcic.html Edited January 30, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Lap ti nema usb 2.0, nema veze shto je amd 2 ghz. Moj poznanik isto ima neki compaq lap na 1.8, amd, i takodje je usb 1.1. Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts