Buda_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Proslu subotu u jednom klubu mi se jedna ocigledno privlacna cura trljala od telo pozivajuci me da igram sa njom pri cemu sam ja dozivio masovnu erekciju,dal sam ja normalan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 ne, ti si retard. jer si svrsio u gace, i zalio se mami posle.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) ti si emo,ne zelim tvoj odgovor ! ! ! edit : i ja nisam retard ! ja sam hardcore jer sam skinuo gace i izdrkao joj u facu ou jea ! Edited January 27, 2008 by WaitAndBleed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 sam bukvalno na granici da zaplacem, citajuci komentare ljudi iz celog sveta, na sajtu australian opena, o pobedi naseg momka !? ili ako slusajuci coldplay, u nekim slucajevima oasis, se toliko primim da je to strasno !? btw. I DONT CUT MY SELF, AND I DONT CRY WHEN ITS RAINING ! :]] Ako sam te dobro skapirao, uopshte nisi emo za ovaj prvi deo i meni se plache koliko se ljudi gubi i kolko se jadnika izprimalo na Noleta i na pobedu tj kolko nam je ogranichena zemlja. Ne kazhem da nije uspeh shto je pobedio, al zemlja se isprimala ko da nznm smo primljeni u Evropsku Uniju...chudi me da nema vatrometa i pijanih ludaka koji idu gradom i drkaju sirenu na kolima...ko da se zhivot vrti oko sporta. Uspeh ko uspeh, jebo ih ja. A za ovo drugo, kontam da je isto neki taj fazon al nisam odslushao pesmu xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 HOW YOU DOIN' !? i love you !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 Ako sam te dobro skapirao, uopshte nisi emo za ovaj prvi deo i meni se plache koliko se ljudi gubi i kolko se jadnika izprimalo na Noleta i na pobedu tj kolko nam je ogranichena zemlja. Ne kazhem da nije uspeh shto je pobedio, al zemlja se isprimala ko da nznm smo primljeni u Evropsku Uniju...chudi me da nema vatrometa i pijanih ludaka koji idu gradom i drkaju sirenu na kolima...ko da se zhivot vrti oko sporta. Uspeh ko uspeh, jebo ih ja. A za ovo drugo, kontam da je isto neki taj fazon al nisam odslushao pesmu xD ti mislis da sam cool ouu jea ;D leSko <3 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 sam bukvalno na granici da zaplacem, citajuci komentare ljudi iz celog sveta, na sajtu australian opena, o pobedi naseg momka !? ili ako slusajuci coldplay, u nekim slucajevima oasis, se toliko primim da je to strasno !? btw. I DONT CUT MY SELF, AND I DONT CRY WHEN ITS RAINING ! :]] Ne mogu 100% da procenim. Ako hoćeš, imaš u mojoj temi moj mejl, pa bih mogao da ti postavim dijagnozu posle malo dopisivanja. Ipak, čini mi se da si obična sisica. Proslu subotu u jednom klubu mi se jedna ocigledno privlacna cura trljala od telo pozivajuci me da igram sa njom pri cemu sam ja dozivio masovnu erekciju,dal sam ja normalan ? Nisi. Ti si jedan od nih brzo-svršača. Mada, sumnjam da je došlo do nekog telesnog kontakta, verovatno ti je samo rekla ćao, a onda se tvoja mašta poigrala sa tvojim penisom... ti si emo,ne zelim tvoj odgovor ! ! ! edit : i ja nisam retard ! ja sam hardcore jer sam skinuo gace i izdrkao joj u facu ou jea ! Jel su ti bile vlazne gace posle takvog sna i da li te bolelo kad si pao sa kreveta? Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ar ju faking sirius ??? floki ne shvataj sve stvari ozbiljno na ovom forumu jbt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) ZHILETI JEVTINO !!1 PM! Edited January 27, 2008 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 I am alvays serius. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 Ne mogu 100% da procenim. Ako hoćeš, imaš u mojoj temi moj mejl, pa bih mogao da ti postavim dijagnozu posle malo dopisivanja. Ipak, čini mi se da si obična sisica. kali je doktor, ne ti.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ne bih znao za njega, ali ja sam psihić amater. Pomogao sam dosta ljudi. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ne bih znao za njega, ali ja sam psihić amater. Pomogao sam dosta ljudi. da skoce sa zgrade? ili iseku vene? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ^ lik je kralj :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 da skoce sa zgrade? ili iseku vene? :D da spoznaju sebe !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 hejteri, koldplej je kul Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 koldplej je mama i keva i njihov pevach pegla paparace i kara Gvinet Paltrou znaci do jaja su Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ti mislis da sam cool ouu jea ;D leSko <3 Shto jel beshe treba da te hejtujem zbog mojih flasha vodke ili emo momenta? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) da skoce sa zgrade? ili iseku vene? :D Da pronađu način da zaustave svoje propadanja. ^ lik je kralj :) Hvala brate. Znači podrška kad dodže od jednog čuvara plaže. Edited January 30, 2008 by Barabesku Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Cold Play je ziv kurac. Jebote Igi, jel ti zapravo imas ijednu dobru osobinu? Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 a koje su to loshe? :) ne kazem da su mi super. Ne mogu da slusam vishe od jedne pesme u nizu ali inache su mi sasvim u redu, za neke prilike. Ja volim brit-pop-rock od Oasisa, Supergrasa, Blura, pa sve do Coldplaya Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 a Franz Ferdinand? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 njih ne gotivim. iritantan mi je glas pevacha Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 koldplej je mama i keva i njihov pevach pegla paparace i kara Gvinet Paltrou znaci do jaja su Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts