killYg0r Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 nikad nece nauchiti jbg :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 kao sto reche covek bilo koja klasa ja i mohi PWNUJEMO :D @topic da, spop i warlock su jedna od najjachih combo za 2v2 arenu atm p.s. prime ispravi ako je nesto gramaticki neispravno napisano :) Evo, Kibo ja se ne slazem s tobom :D Po meni najjaci combo je pheral + rogue ili arms + healadin. Zajebi ti clothere, valjda imas dovoljno vremena da ih ubijes dok oni tebi ne posisaju hpz dotovima :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 HEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEA DA I JA MISLIM DA SU PALA I ROGUE NAJBOLJI HEHHEAHEAHEAHAEHEAHEAHAEHA JEDINO NE POSTOJI NIJEDAN TAKAV COMBO NA RATINGU VECEM OD 1600 HEAHEAHAEHAEHAEHAEHAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAea Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 HEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEA DA I JA MISLIM DA SU PALA I ROGUE NAJBOLJI HEHHEAHEAHEAHAEHEAHEAHAEHA JEDINO NE POSTOJI NIJEDAN TAKAV COMBO NA RATINGU VECEM OD 1600 HEAHEAHAEHAEHAEHAEHAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAHEAea Hmm... niko nije spomenuo paladina i rogue, vec palu i MS, rogue i feral... auuu Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 pala warr nerfovano do bola... to se ne igra na 1800+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 @troll decko bre pa ti ne znas sta pricas kakav pala i warr kakav feral druid roflmao imam osecaj da si jedan od onih ljudi koji imaju full gladiator gear i 1200 ratinge Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 pala warr nerfovano do bola... to se ne igra na 1800+ Ja ne pamtim da sam na mom serveru video 2v2 sa 1800+ ratingom !!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 pa ne zna se ondak ko je jadniji dal ti dal tvoj server tbh. i opet kazhem postoje drugi topici za tu prichu. Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 sta kod tebe na serveru svi imaju 2v2 do 1800 ratinga? simpaticna battle groupa? to neki piratski server? o chemu prichamo lol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 @troll decko bre pa ti ne znas sta pricas kakav pala i warr kakav feral druid roflmao imam osecaj da si jedan od onih ljudi koji imaju full gladiator gear i 1200 ratinge aj ti mi preporuci jedan arena team a da nije spriest i lock, molim te da imam cemu da se smejem... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 kapiram da lik igra na rp pve realmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 pa ne zna se ondak ko je jadniji dal ti dal tvoj server tbh. i opet kazhem postoje drugi topici za tu prichu. kolko ja znam ja sam napravio ovaj topic, zato nemoj da seres po njemu ako ti se ne svidja exit -----> Moj server je PvP nube Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 napravio si topic o warlocku i sp u areni a to nije tvoj topic to je topic klanrur foruma... a ti si samo creator... a ovo sto mi trenutno radimo to se zove offtopic spam i ne bi trebali to da radimo ... kapirash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkEeToOlJkO Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 chek... ti svakog nazivash nubom etc a ti prvi nikad nisi video 1800 rating i spominjesh neke feral druid / rogue, pala / warr comboe koji nemaju veze sa zhivotom. a sam podatak da na tvom serveru niko nema 1800 rating a samim tim ni ti daje odgovor na pitanje tvog topica. over and out Killy: au zelim svojih 100mb nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 napravio si topic o warlocku i sp u areni a to nije tvoj topic to je topic klanrur foruma... a ti si samo creator... a ovo sto mi trenutno radimo to se zove offtopic spam i ne bi trebali to da radimo ... kapirash? haha svaki topic na ovom forumu ima spam, i to mora neko da radi. ja nisam creator, vec KreatoR :D :D :D chek... ti svakog nazivash nubom etc a ti prvi nikad nisi video 1800 rating i spominjesh neke feral druid / rogue, pala / warr comboe koji nemaju veze sa zhivotom. a sam podatak da na tvom serveru niko nema 1800 rating a samim tim ni ti daje odgovor na pitanje tvog topica. over and out ne, ne ja samo za Killygora kazem da je nub Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts