juicer. Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) www.rascal.de Svaki artikal sa sajta jeftiniji za 5e , ako naruchite u narednih 7 dana... + Ne placate shiping 15e sva roba stize iz Nemachke... Sve dalje informacije, kontakt i narudzbine na street_wear_serbia@yahoo.com Ako ovako nesto nije dozvoljeno slobodno obrishite , ovo stavljam za prijatelja koji nabavlja sve te stvari , ima odlichnih stvari za pristojne novce. Mislim da se svima smuchilo da placaju 100e springfield dzemper... Edited January 25, 2008 by -juicer- Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 AAAAAAAAA HVALA DJUSKEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ima extra stvari ne zna covek za sta bi se odlucio odakle je gari jel iz ns-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 au jebote,ja primam platu za 7 dana gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 ima extra stvari ne zna covek za sta bi se odlucio odakle je gari jel iz ns-a Da iz ns , Stvari ce stizati jednom nedeljno iz shvabije minibusom za bg , pa ce na stanici u bg verovatno biti raspodela stvari , ali za sav info javite se na dat mail... Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 djuske reci mi samo, da ne davim coveka, oce se posle ovih 7 dana placati shipping ili nece? nisam sad pri kesu, ali planiram da se raskalasno ponasam za kroz mesec dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ja sam nashao jashu i maju :) Steta sto je mali izbor lona i farki osim ako nisi army fan. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaskee Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ako sam dobro razumeo...ove nedelje na svaki artikl -20eu? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 Posle 7 dana ce se placati shiping ali ne znam tachno koliko ce biti ne bi trebalo da bude vishe od 5-10e ali nemojte me drzati za rec. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) Lepo, lepo, ima jako dobrih stvari, posebno Thor Steinar, vrlo moguce da cu naruchivati neshto... Nego, glupo pitanje, shta su ovde duksevi, konkretno za Thor Steinar stvari? Sweatjacken / Sweats, ili Jacken ili shtagod? U nemachki se totalno ne razumem... Edited January 26, 2008 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ma ko to zna, probaj redom, pa gde nadjes :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 e da,mene isto interesuje razlika izmedju sweatjacket i jacket,negde su prave jashe a negde mi deluje kao duks sa kapuljacom,ali otom potom,pitacu lika gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ima ekstra stvari, jbt pola onoga sa sajta bi pazario! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) Za ove sto ne znaju nemaci postoji i engleska verizija sajta :) Edited January 26, 2008 by Neecola- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 A da, ali opet ima stvari koje su na nemackom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 pa sweatjacket = dzhemper(duks)-jakna ili tako neshto (lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ^No shit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Nashao sam nishta shto mi se svija :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Svaki artikal sa sajta jeftiniji za 5e , ako naruchite u narednih 7 dana... Vazi, narucujem 500 onih novcanika sto kostaju 5 eur, znaci 500 x (5-5)=0 Ne ozbiljno, jel vazi to za sve prozivode, mislim ako majica kosta 20 eur recimo a jakna 100 ne dodje isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 E djuske, poshto mene ovo ozbiljno zanima, 99% bih naruchivao neshto... Jel mozesh da pitash tog prijatelja da mi razjasni shta su tachno duksevi ovde... Zanima me samo Thor Steinar. Znachi, ako moze da mi kaze shta je Hoodedjackets, jackets, sweatshirts i sweatjackets, odnosno koja je razlika izmedju njih. Pliz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 da,djuseru,javi se ti,posto ti ortak ne odgovara na mail :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Thor Steinar sabija znaci ne bi mi bilo dovoljno 2k evra sve da poqpujem :D In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 (edited) Sweatjackets i sweatshirst su duxevi , a jackets i hooded jackets su jakne....as simple as that :) Edited January 27, 2008 by -juicer- Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 da,djuseru,javi se ti,posto ti ortak ne odgovara na mail :) Pricham sad sa njim kaze da ima 0 unread msgs probaj da poshaljesh mail ponovo. Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 poslah mu ja opet,ako nema nek pogleda u junk ili jebem li ga.. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts