Crash Override Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=dt1fB62cGbo&...feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 pa okej je, ima on i bolje. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=TmBZPHAZT_U&...feature=related Ako moze ovaj.. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=m3gMgK7h-BA&...feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 po meni je ovo vrhunac klasicne gitare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Nije klasična gitara, al je sve jedno kidanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ^nije ni kidanje ;) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 okej su oba, sta njaske:) mislim, nije omgz0rd, ali je dobro. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) pa mislim, lepo zvuchi, al' nije kidanje:) gledao sam cert stefanovski&tadic,to mi je nekako sinonim za kidanje:)),tako da za ovo ne mogu da kazem:) Edited January 27, 2008 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Nije akusticna vecj electro,ali opet..ako vecj pricamo o skillu... pesma je vrhunski skinuta Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 cemu ova metalcina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Znam da je tred o skilu na akusticnoj gitali ali nisam mogao da odolim a da ne postavim onaj link,zato sto je stvarno fantasticno skinuta izuzetno teska pesma Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pa ako vam ono nije vrhunac onda ne obracate paznju na prave stvari (I bless the rains) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 brate, ukusi, ukusi:) meni je nesto najvrhunskijO solo u high hopes, pa sta sad? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 po meni je ovo vrhunac klasicne gitare. pesma je mnogo dobra jos plus savrseno odsvirana = ne moze vise od zivota :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Nije poJenta u ukusima,i sta je sranje a sta kul,vecj o tome da je lik gotovo savrseno skinuo i odsvirao pesmu,za koju je potreban do jaja skill.....znaci za ope koji kapiraju iz drugog puta...niti sam rekao da je ovo najbolji solo ikada niti da je najtezi na svetu...samo kazem da je vrhunski skinut.....oni koji kapiraju iz trecjeg ...upucajte se tupim predmetom Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ne kazem ja, lik je tehnicki u potpunosti odradio posao, ali nije to to. ako znas sta hocu da kazem. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 kapiram da shvatam :)) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Nije poJenta u ukusima,i sta je sranje a sta kul,vecj o tome da je lik gotovo savrseno skinuo i odsvirao pesmu,za koju je potreban do jaja skill.....znaci za ope koji kapiraju iz drugog puta...niti sam rekao da je ovo najbolji solo ikada niti da je najtezi na svetu...samo kazem da je vrhunski skinut.....oni koji kapiraju iz trecjeg ...upucajte se tupim predmetom brate, nisam tebi reko:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 znam,moj post je bio @all ;) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ne kazem ja, lik je tehnicki u potpunosti odradio posao, ali nije to to. ako znas sta hocu da kazem. :) ?? sta hoces da kazes? vadis se sto nisi skontao ili mislis da je trebao da ubaci solazu od jedno 45sec i imrpovizuje ko blesav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 sta pricas ti? radi se o tome da je to samo jos jedna u nizu od milion dzdzn 300 na sat power metal solaza, dok su iznad nje okacene predivne verzije pesama na klasicnoj gitari. cast izuzecima, odnosno momku bez ruku koji takodje kida, s obzirom da nema ruke, je l' te. btw evo jos necega interesantnog: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 smorio sam se posle 5minuta brbljanja a i kvalitet je los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 brblja 1.5 minut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 realno ovaj andy mckee nije normalan baja kolko je dobar. ne samo ova pesma nego uopshte, genije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts