Pajser Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Prijavljena najbolja ekipa u univerzumu. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 jel se zovete neuu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 Prijavljena najbolja ekipa u univerzumu. au bato svaka ti dala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 bash mi je drago da se ovoliko ekipa prijavilo... bravo bre <3 Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gms Tixo Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ili ne? Shta izvodish sa to ili > pravish se pametan ? JEr si ti glup il se pravish ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ili ne? I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Nije bitan broj ekipa, nego koliko tih ekipa valja. Jel tako kal1 ? tako je :D bitan je kvalitet a ne kvantite :D u ovom slucaju :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZZZbz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 A zasto ste vi toliko uvereni da vi jedino znate da igrate?? Mislite da se nece naci ekipa koja moze da vam parira ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 a kome se obracas , ako nije tajna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 haha taj fazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Shta izvodish sa to ili > pravish se pametan ? JEr si ti glup il se pravish ? prvo se nauci pravopisu i kulturi,pa onda mozemo da razgovaramo... na ovim prostorima(Srbija,Bosna,Makedonija) se uglavnom zna ko kome moze da parira...ali mi ne pricamo o tome,nego jednostavno znamo,na osnovu prethodnih liga,kakve se ekipe prijavljuju...i onda nijedna liga(osim KGB) se ne zavrsi do kraja,nego pukne negde na pola... razmislite malo pre nego sto se registrujete na forum i dodjete da pljujete ljude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 terra liga je dobro prosla, kapiram da ce tako i nastaviti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) ^ali su ljudi stavili limit na 64 ekipe,i bilo je challenge-a,sto se ispostavilo da je bilo nepotrebno,jer su(JA MISLIM) sve ekipe pobedile koje su prvobitno bile izabrane... edit: plus sto su organizatori imali dosta problema sa nekim debilnim ekipama koje su se zalile na cheat,i to ne bilo koje ekipe,nego KKA...ali svojski su izdrzali admini sve,i evo priveli kraju... Edited January 27, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 Jbg chellenge sam zapravo ja smislio prosle godine za kgb 2006/2007 cisto eto posto pravimo prvi online turnir pa da ne bude da se "kurcimo" kako znamo kako ko igra. To se eto pokazalo korektno pa su i oni to iskoristili. A suba i ja nemamo nameru da se smaramo sa time sada posto da ga ebem pratimo sve i znamo kako ko igra ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Pa dobro.... na kraju krajeva po broju zalbi cete znati da li ste napravili pravi izbor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 Netacno, normalna stvar je da ce biti 30 likova koji ce se buniti jer nisu odabrani, ali ne treba odustajati, jednom mesecno se prave neki online turniri ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 cisto da znate iggi ekipa naisus iz Nisha nekadasnji cfr,jedna od boljih ekipa ranije,ponovo smo se okupili i vezbamo odpocetka 2008. godine tako da bi bilo steta da nas izbacite iz konkurencije posto verovatno nismo poznati a i nece biti chellenge-a...GL HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 cisto da znate iggi ekipa naisus iz Nisha nekadasnji cfr,jedna od boljih ekipa ranije,ponovo smo se okupili i vezbamo odpocetka 2008. godine tako da bi bilo steta da nas izbacite iz konkurencije posto verovatno nismo poznati a i nece biti chellenge-a...GL HF A bre ko si ti choveche i koja je to cfr ekipa? Vidim i javljash se ovde josh da moja ekipa nije znala da igra (iako je to netachno jer imam i dokaze sa turnira)... I molio bih te da mi na PM (da ne spamujemo ovde vishe) napishesh sastav te ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 oni i njihove fantomske ekipe... mYau opet pocinje da igra... iggi ocekuj neke izmene do kraja nedelje... onlinEri postajemoooooooo D krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Primio sam PM i samo cu reci: No comment! [:D] [:D] [:D] [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ja sam cuo ima neka zajebana ekipa .... igraju bjeli i dnr u njoj. 2 superstara domaceg cs-a I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 momci i devojke, Prijavljena najbolja ekipa u univerzumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) pardon skri,moja greshka Edited January 28, 2008 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 sto mene pitas, nemam ja veze sa tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0h3n Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 LESkO mislim da nisi upravu kolko se ja secam i kolko sam pratio da je dosta nazovimo "FAVORITA" ispalo u challenge-u! secam se da je koleteral Ispo i jos par dobrih ekipa! u terinoj ligi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts