Jump to content

nokia E61

Feno

Recommended Posts

Ove nedelje treba da uzmem pomenuti telefon. Zanima me kako da prepoznam aprat koji je skidan sa mreze. Imao sam priliku pri kupovini proslog telefona, k750i da slusam razne gluposti i ubedjivanja prodavca da je aparat sa original softverom, nije skidan sa mreze, ali nisam naseo znajuci kako da prepoznam razliku. Bilo bi mi veoma drago da ne ispadnem idiot i kupim mobilni skidan sa druge mreze.

Imacu jos pitanja za doticni model u skorije vreme. Svaka pomoc bi mi znacila puno. 'fala

YsKBe.jpg?1

Pa da preduhitrim nekog drugog, jer pitanje je vise nego glupavo. Ali vec sam se objasnio da nokiu nikada nisam imao, sto ne objasnjava, naravno, moje neznanje i mrzovollju u trazenju original modela. :)

Ali kad je topic doziveo par zgrozavanja i brutalnoh podsmehivanja jel moze neko da mi pojasni par stvari kod ove symbian generacije. Citao sam, majke mi, samo sve su to za mene spanska sela, iskreno, pa ako je neko voljan da mi "nacrta". :P

Skapirao sam da je u pitanju operativni sistem koji je kod ovog modela 9.1 verzije. Sta za njega valja od softvera?

Muzika?

Video?

Neki office program (ako postoji)

Odakle se sve to skida?

Kako da znam jel u pitanju valjan softver ili budalastina koja ce da mi zadjubri prostor i uspori makinu? :)

Dalje:

Kako funkcionise WiFi?

Video sam da je fazon u hot spot-ovima po gradu. Neki se placaju, neki ne.

Koliko provajder uzima?

Jel otimanje para zasnovano na kolicini prenetih podataka ili je pretplata u pitanju?

Kako se placa, koliko?

Sta znace ti FREE hot spotovi ako se placa provajderu taj key koji odobrava pristup WiFi-ju?

Molim vas, prilocno sam pogolem noob na ovom polju. :\

Edited by uarewhatuare
YsKBe.jpg?1