blesa Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 eol pobedio pak u finalu...nemam pojma tacno rezove... ali mislim da bese ovako prva mapa 16-13 i druga map 16-12ili13.... gg... Ipak narucujem duplo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 a pak je otisao jako oslabljen...cudi me i da su dotle stigli,pa i da su toliko uzeli u finalu... gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 a ko da je bilo neki dobrih ekipa... NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 eol pak's nightmare :P When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 q se vraca u igru don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Jel su se vratili deki i mileta , zabrinjavam se :) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Oduvek sam se pitao kako mogu da se potpisuju eolithic i da ih nije sramota ?!? Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 bash:D In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sta ti kenjas sale,i ti si blizzard,pa nista... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Kad se raspala ex-eol ekipa,koja se zvala TnT,neko je u shali reko "E sad cemo da pravimo EOL" i kad se napravila ta ekipa naziv je ostao.Eto sad znash shta i kako.Nije bitno ime,bitno je znanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sta ti kenjas sale,i ti si blizzard,pa nista... :D ja se nisam potpisao blizzard pa me zovu tako:D:D In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Kad se raspala ex-eol ekipa,koja se zvala TnT,neko je u shali reko "E sad cemo da pravimo EOL" i kad se napravila ta ekipa naziv je ostao.Eto sad znash shta i kako.Nije bitno ime,bitno je znanje. sta je sa mozgom ??? znas li ti sta je i ko je eol ??? ako mogu oni da budu eol mi cemo biti fNatic :P krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sigurno su EOLIPTIK c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 GG svima... :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
q.Grave Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Jel su se vratili deki i mileta , zabrinjavam se :) Vratili su se, pravo je cudo kako smo uspeli da se vratimo zivi obzirom na to koji su nas sve maleri terali , napisacemo knjigu "Kako smo preziveli Niksic" q se vraca u igru E moj Gotti kada bi ti znao koliko smo mi nesrecno izgubili to 1/2 finale od pak-a p.s znaju oni Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 sta je sa mozgom ??? znas li ti sta je i ko je eol ??? ako mogu oni da budu eol mi cemo biti fNatic :P Omfg..ti me nauchi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 (edited) Kad se raspala ex-eol ekipa,koja se zvala TnT,neko je u shali reko "E sad cemo da pravimo EOL" i kad se napravila ta ekipa naziv je ostao.Eto sad znash shta i kako.Nije bitno ime,bitno je znanje. amg jel si ti svestan sto ti je on rekao kako vas nije sramota , zato sto je nekad postojala ekipa eolitic koja je bila jako dobra kao sad nip sk i td ti verovatno tad nisi ni igrao igrice ......... sto se onda ne potpisujete NIP i oni su se raspali !!!! Edited February 18, 2008 by kobricaaa Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 momci bash lepo igraju, jeste lame ime eol, ali njihova stvar realno ;) Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 aha sada je i bitno kako se potpisujes ? a cek sto onda neko ima lik kiler kad nije ubica ?!? sto si ti kobrica kad nisi kobra ?:D e mnogo serete : D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIFESTYLE Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 amg jel si ti svestan sto ti je on rekao kako vas nije sramota , zato sto je nekad postojala ekipa eolitic koja je bila jako dobra kao sad nip sk i td ti verovatno tad nisi ni igrao igrice ......... sto se onda ne potpisujete NIP i oni su se raspali !!!! Omfg,ja govorim da je neko,ko je znao ko je eoLithic" u shali rekao "Pravimo EOL" i jednostavno tako je ostalo.A shto se tiche igrica,igro sam ih kad si ti monitor nazivao televizorom,a ovaj forum sam posjecivo nekih 8-9 mjeseci prije tebe,zvecharko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Da se momci potpishu i SK shta ih bole uvo,sedite dobite ih ,pa onda neshto kenjajte... nigde ne pishe da je ime eolithic zauzeto i ne sme se koristiti... tako da SHTFU! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 raiffeisen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Your E-Address was selected for category B in this weeks UK NATIONALLOTTERY ONLINE PROMO PROGRAMME. Please contact the programm co-ordinator.And we shall give you fulldetails how you won the lottery. Your draw has a total value of 1,000,000.00 (British Pounds),(£1,000,000.00).Name: Smith Stanford E-mail:(xxx@yahoo.co.uk) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 eee, da Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smekery (Maxa) Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Znachi uopste nije bitno kako se ljudi zovu , vazno je samo to da je maxa ubedljivo najbolji igrach , i sledece godine ako nebude bio pozvan u repku morace da dodje do promene selektrora. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts