Jump to content

Prijave za turnir u Kragujevcu !

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma moze ovako ? Prijavite se i na dan turnira ako hocete, ono na prvoj strani je reda radi... samo da otprilike znam ... e sad ako neko kasni nek me pozove do pola 12 da ga stavim u zreb i da se izvuce,pa kad dodje nek igra...moze tako ? To je mislim jedino realno...

EDIT : ali nemojte da bude neko kasnjenje do 13h...necu da kasni tour zbog jednog ili dva igraca koji koce situaciju ^^

Edited by Quake

Svi igraci koji zele da igraju na turniru u Kragujevcu moraju biti prijavljeni na ovom topicu do srede 16.1.2008...

Nema grupa, igra se winner/loser , prvo kolo je bo3 , s tim sto su nosioci oslobodjeni prvog kola [ja cu odrediti nosioce]. Drugo kolo loser bo1 , winner bo3 ...

Ako svi isposhtujete i prijavite se do srede,parovi ce biti izvucheni u petak [ dobicete screenshot sa programa, da ne ispadne da su parovi namehsteni ili tako neshto ] tako da cete moci znati ko sa kim igra.

Znachi ko se ne prijavi na ovom topicu, N-E I-G-R-A . Mozete prijaviti i druge igrache O.o

@EDIT : Prijave se vrshe na dan turnira, takodje cete dobiti i satnicu...

@EDIT: Ovako to izgleda za sad :

Gde je adresa???? [8)]

Kod Gavre auto je igraonica.

Najlakse ce vam biti da dodjete do prve gimnazije,i tu pitate za gavru auto tj benetovu ulicu posto je od prve gimnazije udaljeno nekih 5 minuta... Ili zovite taxi neki do gavre auto od stanice npr,uzece vam 50-80 dinara[zavisi] i sigurno ste kod igraone :P

Mega Taxi : 034/36 36 39 ; 034/31 31 31

Pink Taxi : 034/30 10 40

E...to su dve najjeftinije taxi sluzbe...to je to ... Mislim da mozete priustiti nekih 70 dinara, a da stignete do igraone bez gubljenja vremena...thats it.

Edited by Quake

Nista ni od nas iz tutina, ispalili nas za organizovani prevoz, trebalo da dodje nas jedno 5-10 tako da sad bih samo ja hteo da dodjem al ne dolazi se ni meni da potrosim za 1 dan 25 eura pa posle za koji dan opet moram do KGa zbog faxa tako da za 3 dana 35-40 mi se nikako ne troshi :)

GL HF svima pa ako bogda neki drugi put, nadam se da nas nece ispalit opet

Nishta od mene ipak.

Anyway: Mass unarmored!

legenda zivi!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi