Quake Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Aco,preko compomastera i izvlacimo,ima to i dalje,ali svejedno mislis da ce svi da budu u igraoni u 10 ili pola 11 kad bude trebalo da se igra ? Bolje da izvucemo to u petak,okacimo sa sve satnicom, i ako tebi prvi mec krece u 13h sto bi dolazio u 11h... taj fazon... @Edit : btw ja cu da ispisem na ruru imena igraca koji su se prijavili kod mene licno, iz kragujevca... tako da ti je isto...na prvoj strani sve izbacujem samo je chekirajte ponekad i sve cete videti... Ja koristim samo "View New Posts" ... Verujem da za ovo tard nisi mislio pa cu samo iskulirati... Bre ae da se flejmujemo zbog jednog posta O_o Pisanog u vidno naalkoholisanom stanju. TI ako oces...meni nije problem jbt... Ma opusteno u prevodu ^^ Edited January 14, 2008 by Quake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Svejedno quake, uvek moze da se pojavi neko ko ne cita rur a ko je cuo da se odrzava tur u KG-u. I da... Kako moze da krene turnir neko ranije neko kasnije kad je winner/loser sistem? Moje misljenje je da bi bolje bilo da se parovi izvlace na licu mesta, posto, kao sto sam vec rekao uvek moze da se pojavi neko ko nije prijavljen na ruru :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 Okej mozhe...ma brate ti si nosilac, a igra se bo3 , bo3 moze da se igra sat vremena,moze da se desi da bude 17 igraca i da je neko oslobodjen ili tako nesto... ali ono, u pravu si u sustini. verovatno ce biti tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padash Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Prijavljujem se za tour. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 Znaci imace jos dobrih igraca...super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Dodaj na spisak i velikog Zabs-a Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 sto lazes kad si kost i koza gl svima :> da mi je malo blize dosao bi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexY. Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Zaboravili ste da me stavite kao nosioca :D dolazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 e sto se tice nosioca...ne znam ko ce biti cetvrti...odlicicu za koji dan...mozda ce ih biti i 5 zavisi od broja igraca...svejedno grinder aca i noni su sigurni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Realno. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 zaba ne sme da pita da njega stavish kao nosioca zaba ima 38 godina.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Zaboravili ste da me stavite kao nosioca :D dolazim. Da jbte kako to da ti nisi NOSioc Nego kvejk ae vidi ako mozes malo da pomerish pocetak toura, posto je nekim ljudima (iz Turije npr.) cimanje preveliko, prerano ustajanje itd. a? Prijavljujem se za tour. Znaci imace jos dobrih igraca...super. ne razumem sad ovo ... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Cu dodjem. Mass unarmored! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 e jebem mu mater sad za pomeranje pochetka turnira!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Ne morash da pomeras pocetak turnira neka oni igraju zadnji i gg malo ce kasniti njihove partije ali bolje i to nego ceo tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Ako turnir zvanichno pochinje u 10 znachi 12 :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDx.Semmir Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Quake ovako stoje stvari , bolje da se izvlaci na licu mesta , jer recimo ja cu znati tek 18.dal dolazim , jer neki likovi koji treniraju Dzudo su nam uzeli bus koji je namenjen zaprevoz koji opstina finansira pa ako oni ne dodju ranije(kao sto smo pplanirali) onda otpada prevoz i ja najverovatnije ne bih dosao , znaci ko ti dodje na dan tura odradis lepo zreb i cao , ako se ne vidimo gl hf svima ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 O bre ... Ko su ti igraci iz Turije O_o Pa nek ustanu ranije jbg,zasto bih pomerao raspored za 13-16 igraca zbog nekoliko jbt ? Moze samo da igraju zadnji i to je to...mada igraona ima 15 kompova i moze da se igra dosta meceva u pocetku... ne znam... Ae ovako, svi igraci neka budu u toj igraoni u pola 12 npr i da do 15 do 12 izvucem parove i igra se u 12 jbt... ne mogu drugacije zbog termina koji mi je dao gazda igraone :P ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) E pa extra brate moze! Btw ne radi se samo o njima iz Turije (tu spada i miza, acid i ostale nubare - Vrbas), nego i o meni! prvo dolaze do bg-a, pa ja idem zajedno sa njima ( a nadam se da ce da me "isposhtuju" i ostali beogradjani zaba, padash, sharky etc. da svi krenemo zajedno) fala ti za pomeranje vidimo se do pola 12h Edited January 15, 2008 by Grinder Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 Znaci ko ne dodje do 15 do 12 maximalno, tad je zreb, zabole me kurac ne moze da igra i to je to... ne mogu drugacije da bi se turnir zavrsio u dogledno vremen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Znaci ko ne dodje do 15 do 12 maximalno, tad je zreb, zabole me kurac ne moze da igra i to je to... ne mogu drugacije da bi se turnir zavrsio u dogledno vremen... pa ja putujem 5 sati do kg...a krecem u 6:30 ...tako da ako zakasnim 20 min sta da radim ja sad tu,,, I daj adresu gde se nalazi igraona da ne lutam ko po vrbasu da trazim neke "Fontane"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 pa ja putujem 5 sati do kg...a krecem u 6:30 ...tako da ako zakasnim 20 min sta da radim ja sad tu,,, I daj adresu gde se nalazi igraona da ne lutam ko po vrbasu da trazim neke "Fontane"... Ne mozes reci fontane zato sto ima samo jedna fontana na sred centra , lazes da te je krtica tamo poslao ? , oprosti mu nije on video ceo grad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 Imash na prvoj strani ovog topika.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 el mozhe i sutra da se prijavljuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Trebalo bi da moze do pocetka turnira posto nema izvlacenja parova unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts