Jump to content

poker

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

odlichna je bila partija do one ruke kad jednostavno .. nisam se smorio, znao sam da ima strejt, al brate 2+1d nisam mogao svrbelo me je previshe! odlichna partija :) ova druga je bila brzha al isto good :) mnogo sam se naprzhio na ovaj kerpo igrao bih ga non stop, a rekao sam sebi da netju da ga igram uopshte =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

sinotj sam 2x palio klijent i trazhio stolove sa vashim imenima, nista nisam video...moguce da je do njih bilo nesto kad smo svi imali teskotja da vidimo sve stolove (btw meni je sinotj po prvi put spojio holdem real i holdem play tabove u jedan...zasto ne znam...

za sluchaj da oni nastave da se tripuju mozda da nadjemo neki poker tipa activisionovog World Series Of Poker 2008 i picimo njega preko hamachija ili tako stogod?

odlichna je bila partija do one ruke kad jednostavno .. nisam se smorio, znao sam da ima strejt, al brate 2+1d nisam mogao svrbelo me je previshe! odlichna partija :) ova druga je bila brzha al isto good :) mnogo sam se naprzhio na ovaj kerpo igrao bih ga non stop, a rekao sam sebi da netju da ga igram uopshte =)

Tjile samo belo, poker i picke :)

Edited by kolac u tiganju?NEMOGUCE!
SCJP.png

mnogo je kasno to .. ono za neku normalnu partiju od 5 ljudi treba min ~1h-1:30h poshto se ne poznajemo (poker wise), a to znachi glavljenje do 02h-02:30h shto je meni too much .. ae dotji tju al bi bilo bolje kad bi bilo ranije.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

jebacu vas ja sve u usta,nasli ste da igrate kad sam se ja zaposlio i kad uveliko ukljucujem pokere na poslu

do marta ce sve da vas zaboli kara za texas

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.