Goku7 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Poz ljudi, ovih dana resio sam da instaliram ponovo GTA:SA, koji sam na istom ovom kompu igrao pre pola godine. Instaliram sve normalno, i kada pritisnem play, standardno pise da treba cd. Onda sam ga *-kr(Eakovao, kao i ranije, i kada pritisnem da igrica krene, bukvalno nista se ne desava....Pojavi se onaj pescani sat na milisekundu i nista. Isto tako i Sims, igralo se ranije sve normalno i isto sada nista nece....Uzeo sam Harry Potter-a zadnjeg, ni to nije htelo (vratio sam ga kao da ne radi)) Sta moze da bude uzrok ovome? (( Imam instaliran Call Of Duty 1, Pes 6 i Guild Wars, koji rade normalno (pes 6 nije original) Updateovao sam graficku kartu i instalirao Direct X 9c ponovo. poz Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Vrati drajvere na kojima ti je radilo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 Vrati drajvere na kojima ti je radilo . nene Nije radilo sa starim drajverima i onda sam instalirao ove da vidim da nije do toga i nije bilo promene (( Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts