Doolio Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 znaci, kad ukucam cd key i slozim se sa eulom ili kako to vec ide, kaze mi da nece da se instalira zato sto moram da imam instaliran directx 9.0c ili noviji sto je, naravno lol jer ga imam. skinuo sam cak i druge imageove i isti je trip. gledao sam po netu i ispada da je resenje da se autorun.exe stavi u compatibility za win2000 i onda da se startuje. to sam uradio, medjutim, onda nece ni autorun da se pokrene i ne desava se nista. drugi trip koji sam video na netu je da prebacim dll-ove iz directx foldera na cedeu u system32 folder, sto takodje nije rezultovalo uspehom. trece resenje koje se pokazalo kao neuspesno je da kopiram sadrzaj cedea na hard, a onda da editujem autorun.cfg tako sto cu da cackam "DirectXVersion=9.0c" liniju. sta god da upisem tu, nista se ne desava, samo mi opet trazi taj i taj directx, ako skroz izbrisem lajnu opet ne vredi. nisam pametan, ako neko ima alternativno resenje, rado cu pokusati. hvala. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Probaj da otvoriš regedit, pa idi u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectX i Installed Version promeni u 00 00 00 09 00 00 00 00, a Version u 4.09.00.0904. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 pa tako mi i jeste. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 A jesi probao u tom .cfg-u da staviš DirectXVersion=0 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 utefteri sebi jedno pivo na moj racun kad se budemo sreli Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts