gruja Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 I ja sam slusao Vuchica i ako bude kako prica,ja cu glasati onda za radikale :))))))))) i da,drugari,u 22h je insajder,ja nazalost necu moci da gledam jer imam fudbal u to vreme,pa odgledajte i da cujem utiske Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Takodje sam gledao istog i lik mudro zbori :) , samo se nadam da nije slatkoreciv ,lepo je rekao da nije pristrasan ni czv ni pfc-u i da svako ko ima srpski pasos moze da igra,kao i da je pozvao najbolji tim trenutno za cije eventualno lose igre ce on da odgovara,tako da je najbolje da se prvo odigraju ove frendli tekme pa tek onda da ga ocenjujemo... Ni ja se ne slazem sa nekim njegovim izborima npr kovacevic i duljaj al dobro videcemo Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 upravo odgledah insajdera.tema je fudbalska mafija,bice ukupno 6 epizoda.deluje dosta zanimljivo,mada u pregledu najzanimljivijih delova uopste nema na primer zeke.mozda i bude o njemu u narednim delovima.u svakom slucaju,ako ne stignete da odgledate na b92,kapiram da ce biti na crnojberzi torenata. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 i ja isto, rekli sve shto smo manje vishe vec znali, ali jebeni Sasha Markovic..znao je da da gol, jeb'o ga ja, shto jes jes Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 upravo odgledah insajdera.tema je fudbalska mafija,bice ukupno 6 epizoda.deluje dosta zanimljivo,mada u pregledu najzanimljivijih delova uopste nema na primer zeke.mozda i bude o njemu u narednim delovima.u svakom slucaju,ako ne stignete da odgledate na b92,kapiram da ce biti na crnojberzi torenata. Pretpostavljavm da ce biti i Zeka jer su rekli da ce Pratizan i Zvezda biti u nekoj od narednih epizoda, a u forspanu videh Cirkovica kao sagovornika. Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 dajte neki spoilere molim vas ili mi recite kad ima repriza :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts