Jump to content

Srpski Fudbal

Formica

Recommended Posts

I ja sam slusao Vuchica i ako bude kako prica,ja cu glasati onda za radikale :)))))))))

i da,drugari,u 22h je insajder,ja nazalost necu moci da gledam jer imam fudbal u to vreme,pa odgledajte i da cujem utiske

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Takodje sam gledao istog i lik mudro zbori :) , samo se nadam da nije slatkoreciv ,lepo je rekao da nije pristrasan ni czv ni pfc-u i da svako ko ima srpski pasos moze da igra,kao i da je pozvao najbolji tim trenutno za cije eventualno lose igre ce on da odgovara,tako da je najbolje da se prvo odigraju ove frendli tekme pa tek onda da ga ocenjujemo...

Ni ja se ne slazem sa nekim njegovim izborima npr kovacevic i duljaj al dobro videcemo

Um caruje, Dundo Maroje!

upravo odgledah insajdera.tema je fudbalska mafija,bice ukupno 6 epizoda.deluje dosta zanimljivo,mada u pregledu najzanimljivijih delova uopste nema na primer zeke.mozda i bude o njemu u narednim delovima.u svakom slucaju,ako ne stignete da odgledate na b92,kapiram da ce biti na crnojberzi torenata.

salt wat fish fresh wat fish?

i ja isto, rekli sve shto smo manje vishe vec znali, ali jebeni Sasha Markovic..znao je da da gol, jeb'o ga ja, shto jes jes [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

upravo odgledah insajdera.tema je fudbalska mafija,bice ukupno 6 epizoda.deluje dosta zanimljivo,mada u pregledu najzanimljivijih delova uopste nema na primer zeke.mozda i bude o njemu u narednim delovima.u svakom slucaju,ako ne stignete da odgledate na b92,kapiram da ce biti na crnojberzi torenata.

Pretpostavljavm da ce biti i Zeka jer su rekli da ce Pratizan i Zvezda biti u nekoj od narednih epizoda, a u forspanu videh Cirkovica kao sagovornika.

u mirin brah?

u mad? come at me bro!